Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Llort [30.05.18]: Latvieši atkal un arvien sit nost nepaklausīgos administratorus...
Turklāt, paskatoties Trasta Komercbankas īpašniekus, tautība "latvieši" ir pēdējais, kas nāk prātā
30.maijs 2018, 13:11 | links

Paskatieties Dienas biznesā. Liekās, sāku saprast kādēļ privātpersona nopirka veselu avīzi. Pēdējo mēnešu virsraksti tā pa olām dažiem sit, ka es to sasito olu vietā arī droši vien maksātu... :)
30.maijs 2018, 13:07 | links

Llort [30.05.18]: Latvieši atkal un arvien sit nost nepaklausīgos administratorus...
Atkal? Vai varētu precīzāk?
30.maijs 2018, 13:05 | links

Latvieši atkal un arvien sit nost nepaklausīgos administratorus...
30.maijs 2018, 12:50 | links

Nez ko usi gribēji ar šo pateikt, neizklausās labi, kārtējais Putinam neglaimojošais žurnālists ir nošauts un vismaz man nav pamats minējumiem, ka šo būtu pa daudz vai šis kādu būtu šantažējis. Maz ka apšaut traucējošākos, šiem šaušanas pasūtītājiem pie tam izdodas "tautas" uzskatus uzturēt tādā ciniski lopiskā līmenī.
30.maijs 2018, 10:44 | links

diezgan savādi, vai nu šamo ir pa daudz ,jeb prasa nesamērīgi daudz naudas - novākt lētāk,mūsējie gan kautkādu balansu atraduši.
29.maijs 2018, 22:29 | links

Krievi atkal un arvien sit nost neatkarīgos žurnālistus...
Аркадий Бабченко
29.maijs 2018, 21:54 | links

Toni, kāda tev bija atzīme fizikā?
29.maijs 2018, 17:37 | links

:D
29.maijs 2018, 17:29 | links

29.maijs 2018, 17:28 | links

29.maijs 2018, 13:03 | links

andreiko [28.05.18]: Raih, vai tikai es viens esmu pamanījis džeku, kurš nemāk uzrakstīt: Sieg Heil? Es jau varētu pajokot, bet tad vainīgajam nav g punkta....
Atvainojos par savu neaptēstību, bet neko nesapratu...
29.maijs 2018, 09:10 | links

Te jums apgaismībai un lai nebūtu garlaicīgi...
https://youtu.be/lIYjuZzzEZs?t=1633
29.maijs 2018, 01:09 | links

Raih, vai tikai es viens esmu pamanījis džeku, kurš nemāk uzrakstīt: Sieg Heil? Es jau varētu pajokot, bet tad vainīgajam nav g punkta....
28.maijs 2018, 22:53 | links

Te relatīvs klusums, viss faitings tagad notiek sadaļā "ķer un atlaid"!:) Arī luters tur arvien bīda savu "tuneļveida domāšanu" un " klaunus":)
28.maijs 2018, 20:02 | links

Cienījamie cl sadaļas lietotāji! Vēlos jums iečekot dažas senas vēstures patiesības. Abi divi tēli - (Marksis un Enģelis) bija ne tikai sava laika ģēniji (sociālantropoloģiskā ziņā). Marksīša Kapitāls vēl aizvien ir nepārspēts darbs, neviens cits tajā laikā neko tik fundamentālu nav sarakstījis.
Un tagad diezgan slēpta patiesība. Karluha visus otro dzīves pusi dzīvoja uz savu sievu (vairākas) ienākumiem. Pēdējā notirgoja pat savus nekustamos utt. Turpretim Enģelis rūpīgi šancēja un bija labi atalgots profesors. Abi bija ļoti labi draugi, taču Marksa Kapitāls nekad nebūtu tapis bez Frīdriha naudiskās palīdzības. Jo Karluham patika labi paēst, padzert un uzturēties smuku sieviešu sabiedrībā. Varētu pat teikt, ka to viņam lielā mērā apmaksāja Frīdis.
28.maijs 2018, 19:37 | links

F . Engelss inteliģences pārstāvis vispār zināja ko ar proletariāta instrumentiem darīt ?
Ai ai ai ! ;)
28.maijs 2018, 15:25 | links

" ja kāds tev dara ko ļaunu, neuzvelcies, mēģini atdarīt ar labu, bet tad ,kad uzmanība atslābusi , tad gan iesip kārtīgi,kaut ar lāpstu"
F.Engelss.
28.maijs 2018, 00:28 | links

Ir vērts aizdomāties...
https://www.youtube.com/watch?v=aRcwwxV0cIo
28.maijs 2018, 00:23 | links

Šeitan rahujancis ir svētā lomā,vismaz viņam tā liekas,:)
Janka,nu tā nemēdz būt taj dzīvītē...:)
27.maijs 2018, 23:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager