Jā, plēsīgais, nav apstrādājams, jo ir trausls un porains. Protams, kaut kādu mēslu tu vari izvīlēt, bet es runāju par juvelieru darbu.
20.maijs 2018, 16:27 | links
krumujancis [20.05.18]: Pirmā dzirdēšana ka sudrabu sakausē ar svinu? Līdz šim zināju tikai sudrabu ar alvu.Un ko tu zināji par sudrabu ar alvu? Gaidu ar nepacietību zinātāja stāstu! Personiski es zinu tikai to, ka pietiek ar 0,5% alvas piejaukumu sudrabam, lai sapistu visu lējumu.
Izrādās jāmācās...
<
O ooooo !
Par trisdesmipieci centi gabalā :( ! Olas ? ? ?
Es laikam tiešām esmu lohs - davaju visiem par velti !
plesigais, 20.maijs 2018, 11:19
Vecos laikos, kad braukāju pa lauku gadatirgiem, katrs sevi cienošs lauku onka uzskatīja par obligātu uzjautāt: "Sudrabs? Vai tīrs no sudraba?" un sākt drausmīgi zviegt... Pie 1000 reizes tas kļuva neciešams pasākums. Tādu pašu lauķi es redzu plēsīgo, kas kaut ko muld, nezinādams pat elementāras lietas. Nu kaut vai to, ka svina un sudraba sakausējums nav iespējams, jo nav apstrādājams principā. Par metālu provēm un to īpašībām nemaz nesākšu stāstīt...
raihs, 20.maijs 2018, 15:44
Ceļot sūdu dakšu Plēsīgais tā 999 prove saspiestos un tavs nameja gredzens pārvērstos par saplacinātu drāti. Tās piedevas vajadzīgas lai metāls saglabātu visu smukumu un pareizo izturību. Pareizi pateicu Raih ?
Bralitis, 20.maijs 2018, 14:49
Brālīti es mācījos ar Tevi ( un varbūt pirms ) padomijas skolā ! Ne sudrabs ne zelts nav tik plastiski lai darba laika deformetos !
Pārējais jau uz Raiha sirdsapziņas un mantkaribas balstīts !
plesigais, 20.maijs 2018, 15:04ko tu dirs pāķi,es beidzu sudraba gredzenu nēsāt jo skruvējot regulāri deformējās tā ka knapi novilkt varēja,beigas viņš bij drīzāk kantains nekā apaļš
uldens2, 20.maijs 2018, 15:22
plēsīgais tik daudz burtu uzrakstiji,bet tā vietā varēji ierakstīt dažus ciparus no tās regulas kas tev tur taucē,man ir aizdoma ka nekad mūžā neesi nevienu regulu pat redzējis kur nu vēl viņa tevi ietekmējusi
uldens2, 20.maijs 2018, 14:50
Ceļot sūdu dakšu Plēsīgais tā 999 prove saspiestos un tavs nameja gredzens pārvērstos par saplacinātu drāti. Tās piedevas vajadzīgas lai metāls saglabātu visu smukumu un pareizo izturību. Pareizi pateicu Raih ?ko tu dirs pāķi,es beidzu sudraba gredzenu nēsāt jo skruvējot regulāri deformējās tā ka knapi novilkt varēja,beigas viņš bij drīzāk kantains nekā apaļš
Brālīti es mācījos ar Tevi ( un varbūt pirms ) padomijas skolā ! Ne sudrabs ne zelts nav tik plastiski lai darba laika deformetos !
Pārējais jau uz Raiha sirdsapziņas un mantkaribas balstīts !
plesigais, 20.maijs 2018, 15:04
Bralitis [15m]: Ceļot sūdu dakšu Plēsīgais tā 999 prove saspiestos un tavs nameja gredzens pārvērstos par saplacinātu drāti. Tās piedevas vajadzīgas lai metāls saglabātu visu smukumu un pareizo izturību. Pareizi pateicu Raih ?Ļoti pareizi, malacis! Bet plēsīgais kārtējo reizi apliecināja, ka pļerkšķ bezsakaru par lietām, par ko neko nejēdz!
raihs, 20.maijs 2018, 14:52
Ceļot sūdu dakšu Plēsīgais tā 999 prove saspiestos un tavs nameja gredzens pārvērstos par saplacinātu drāti. Tās piedevas vajadzīgas lai metāls saglabātu visu smukumu un pareizo izturību. Pareizi pateicu Raih ?
Bralitis [20.05.18]: Ceļot sūdu dakšu Plēsīgais tā 999 prove saspiestos un tavs nameja gredzens pārvērstos par saplacinātu drāti. Tās piedevas vajadzīgas lai metāls saglabātu visu smukumu un pareizo izturību. Pareizi pateicu Raih ?Ļoti pareizi, malacis! Bet plēsīgais kārtējo reizi apliecināja, ka pļerkšķ bezsakaru par lietām, par ko neko nejēdz!