Pacieties ;) ! Puisītis vēl izmeklētāja kabinetā degunu nav sildījis ! Pasildis , visus atslaucitos piecdesmitniekus ar zobbirstiti mazgas ! ;)
plesigais, 4.aprīlis 2018, 22:35
Saprotu, ka tu ne man, bet nav tik traki arī ar izmeklētājiem... Kad mana sieva (kristāltīrs cilvēks, galīgi ne tāds glums ciniķis kā es) ar tām lietām ņēmās, tad uz VID un finpoliciju, prokuratūru utt. gāja ik pārdienas, normāli, likuma robežās aizstāvēt savu klientu intereses. Visi viņu pazina un sveicināja :) Bet, pēc pirmām pāris reizēm kad , uzreiz ieraugot arī piebremzēja toni un nometa plikos uzbraucienus tipa uzreiz "zagļi, krāpnieki, iesēdināsim" utt. Nu ir viņiem, protams, zināms varenības oreols ka visur durvis ar kāju taisam un jebkuram pantu atradīsim. Bet tā ir maska un "ņemšana uz ponta". Visi lieliski zina ko un kā var pierādīt un ko nevar pierādīt, neviens uz stipru tiesvedību un sūdzībām arī uzrauties negrib. Ja ir reāli pierādījumi, tad ņem un sēdina uzreiz , nevis sauc "uz kafiju" un baida un jebkurš normāls kantoris pats sadarbosies.
zaraza, 4.aprīlis 2018, 22:51
Man pietika ar vienu apmeklējumu ! Manas vecās aknas netur to bruķi !
Pierādīt ka vēlies tikai normāli strādāt un adekvāti saņemt ! Bez stulbiem pontiem , ar piecdesmitniekiem !
Tagad miera vējos , dzīvoju un priecājos , par ražu , par copi un mazbērniem !
Un tādiem kā Tu !
Lai veicās turpmāk , un muļķus met par kanti ! Gan radziņus aplauzis ! ;)
4.aprīlis 2018, 23:24 | links