K-janci neklausies tai Raihā. Viņš ir tikai pozu ieņēmis . Viņš dievbijīgs un māņticīgs - vairāk māņticīgs.
17.aprīlis 2018, 21:56 | links
krumujancis [29m]: Var domāt visādi, tikai tad, kad biju 2 diennaktis nonīcis Kijevas lidostā lai tiktu uz šo reisu, tad, kad biju pie kases jau maksāt par biļeti, kaut kas burtiski saņēma mani aiz rokas, un teica - nelido ar šo reisu! Paklausīju - un nelidoju. Bet varēju jau arī neklausīt.nu nezinu, vai šis lēmums bij pareizs, varēji tomēr lidot.
usis, 17.aprīlis 2018, 21:33
Cik mīļi!
raihs, 17.aprīlis 2018, 21:41
krumujanci,pēc kā tad dievs sadala kuriem nosisties kuriem nē???
Es uz to visu skatos no sagadīšanās viedokļa,uz pasaules ir gandrīz 7 mlrd cilvēku un ik sekundes notiek miljardiem visādu darbību un mijiedarbību,un dienas laikā var sagadīties tādas lietas kuru varbutība ir 1:100000000 un zini kapēc,tapēc ka tā gadās un nekādu dievu tur nevajag
uldens2, 17.aprīlis 2018, 21:09
Var domāt visādi, tikai tad, kad biju 2 diennaktis nonīcis Kijevas lidostā lai tiktu uz šo reisu, tad, kad biju pie kases jau maksāt par biļeti, kaut kas burtiski saņēma mani aiz rokas, un teica - nelido ar šo reisu! Paklausīju - un nelidoju. Bet varēju jau arī neklausīt.
krumujancis, 17.aprīlis 2018, 21:16
krumujancis [17.04.18]: Var domāt visādi, tikai tad, kad biju 2 diennaktis nonīcis Kijevas lidostā lai tiktu uz šo reisu, tad, kad biju pie kases jau maksāt par biļeti, kaut kas burtiski saņēma mani aiz rokas, un teica - nelido ar šo reisu! Paklausīju - un nelidoju. Bet varēju jau arī neklausīt.nu nezinu, vai šis lēmums bij pareizs, varēji tomēr lidot.
krumujanci,pēc kā tad dievs sadala kuriem nosisties kuriem nē???
Es uz to visu skatos no sagadīšanās viedokļa,uz pasaules ir gandrīz 7 mlrd cilvēku un ik sekundes notiek miljardiem visādu darbību un mijiedarbību,un dienas laikā var sagadīties tādas lietas kuru varbutība ir 1:100000000 un zini kapēc,tapēc ka tā gadās un nekādu dievu tur nevajag
uldens2, 17.aprīlis 2018, 21:09
apbrīnoju tos cilvēkus kuri ved mazus bērnus kristīt.Tai būtu jābūt brivprātīgai rīcibai no 18 gadu vecuma,nevis neko nesaprotoša bērna iegrūšana reļiģijas pasaulē.Vatikānam kartējais kristietis saraksta papildināšanai.
uldens2, 17.aprīlis 2018, 18:48
Nu protams, protams- neticēšana pārdabiskiem spēkiem un pārliecība par zinātnisku pamatojumu da jebkam vēl arvien cilvēka prātam nesaprotamam tagad būšot reliģija, redz ko! Jūs vispābā saprotiet, ko drukājat, vai tikai mētājaties ar banālām klišejām,a?
raihs, 17.aprīlis 2018, 19:44