Zarāzij, izlasi jaunāko Denu Braunu. Darbība notiek Spānijā un viens no centrālajiem tēliem - programmēšanas ģēnijs. Par to lielo onkuli aiz mākoņa maliņas arī ir.
17.aprīlis 2018, 14:00 | links
Pagalam dīvaini lasīt Daddy tekstus par džizaskraistu. Šķiet tāds loģisks vīrs ar analītisku prātu. Bet loģika un veselais saprāts ar kristietību gluži nelīmējas kopā...
raihs, 17.aprīlis 2018, 13:42
Redzi ar kristietību sākās masveidīga tās izplatīšana, uzspiešana ar spēku (kristīšanās vai nāve) un citu reliģiju nepieņemšana, apkarošana. Tā ir agresīvas propagandas definīcija - nepieļaut alternatīvas informācijas izplatīšanu, īpaši tādas kas kritizē un apgāž pašu propagandu.
Sulla, 17.aprīlis 2018, 13:23
Kristietības propaganda ir visu propagandu ciltsmāte, visilgāk pastāvošā, visagresīvākā, un vislielāko cilvēka skaitu nozombējošā visas civilizācijas vesturē.
Sulla, 17.aprīlis 2018, 13:05
-Йезус, сынок , а правда , что вино которое ты пьёшь , из воды превращаешь , а не воруешь ? -Мам , а скажика мне тогда . А правда , что ты "залетела" со мной от Святого Духа ?
raihs, 17.aprīlis 2018, 12:38
Ticībā viss spēks, es ticu Dievam, ticu sev, ticu savai valstij...un tāpēc mani tāda propaganda neņem :)
daddy_j, 17.aprīlis 2018, 11:53
Ticībā viss spēks, es ticu Dievam, ticu sev, ticu savai valstij...un tāpēc mani tāda propaganda neņem :)
daddy_j, 17.aprīlis 2018, 11:53
Valstiskā līmenī jā, jeb izglītība. Bet mūsdienās ir informācijas pārbagātība un viegla pieejamība, no tās vairs nekur naizmuksi. Mēs (Visa pasaule) esam bezspecīgi. Mēs rupji sakot esam "dzīvnieki" ar izteiktiem instinktiem, kas ir jau ģēnu līmenī. Pareizi izspēlējot uz tiem panāk propogandas vai jeb kurus citus mērķus. Atslēdz elektrību!:))
mjuniors, 17.aprīlis 2018, 10:39