Redz man laikam tomēr nav vienalga un pajāt kā tiek sačakarēta mūsu Valsts ar to lielo biznesu ko sauc par POLITIKU
2.aprīlis 2018, 12:12 | links
Man tā izskatās ka nemāki atšķirt privātu biznesu no nodokļu maksātāju naudas un tas ir tas kas mani uztrauc... privātā sektorā dari kā gribi
valdiszarins, 2.aprīlis 2018, 12:04
Kas tas par atlidzibam?? Algu sanem par padarito darbu un pec darba zaudesanas bezdarbnieka pabalsts.
mjuniors, 2.aprīlis 2018, 11:47
zarazij
Un šītā nav zagšana... tie tur augšā kas pie varas jau drīkst jo tā jau nav zagšana bet gan POLITIKA....
OIK skandāla iesaistītie atkāpjas no amata(atzīst vainu)
Bijušajam "Sadales tīkla" valdes priekšsēdētājam Andim Pinkulim, atstājot amatu, izmaksāta atlīdzība 70 000 eiro apmērā, bet bijušajam valdes loceklim Rolandam Lūsverim - 50 000 eiro apmērā.
valdiszarins, 2.aprīlis 2018, 11:39
L tomēr kaut kādai robežai ir jābūt kuru nu nevajadzētu pārkāpt
krumujancis, 2.aprīlis 2018, 11:17
zaraza
Es gan pilnībā nepiekritīšu par to pārņemšanu jo pa lielam vis tika vecajiem funkcionāriem un tuvu stāvošām ietekmīgajām personām kas tajā juku laikā noteica kā tas notiks un rakstīja šos noteikumus sev vajadzīgā formā..... Es biju viens no pirmajiem brīvības cīnītājiem un savu biznesu būvēju pilnīgi no nulles tukšā vietā un labi zinu kā notika tas laukos un arī rajonā par valsti mēs visi redzam kā apzināti izzog piesaistot valsts simtiem ļimonu un par kapeikām pēc tam kāds savējais atkal nopērk tas ir Liepājas Met..... tā kā padomā ko tu respektē
valdiszarins, 2.aprīlis 2018, 10:23
Viss ir diezgan vienkārši, jo Latvijā pēc 1991.gada valsts uzņēmumus neviens netaisījās ne glābt, ne pārstrukturizēt.
....
Mūsu direktors brauca skaidroties pie Gogmena uz Rīgu.
.....
Tikai mēs, tie muļķīši, vēl toreiz nesapratām, ka var tik nekaunīgi zagt. Bet bija tādi, kuri saprata pirmie.
Un tie tagad ir miljonāri, kā nekā cienījami ļaudis.
krumujancis, 1.aprīlis 2018, 22:22
Nu Godmanis galu galā ir fizmats, viņš lieliski saprata, ka fizikas un arī ekonomikas likumi un lietu kārtība nemainīsies no tā, kādus lozungus apkārt kāds nebļautu. Ja nevarēja to pasākumu izcelt, tad bija jāgrābj ko var , loģiski un pragmatiski.
Zini, jā, es personīgi tiešām uzskatu tos, kas macēja toreiz paņemt savu daļu (ja nepārkāpa strīpu un nesasmērējās asinīs) par cienījamiem un respektējamiem cilvēkiem. Pats pie viņiem galīgi nepiederu un nekādas saistības nav, biju par jaunu, un mani vecāki kā reizi bija pie "mulķīšiem" kas tiem laikiem milzīgus un tiešām godīgi nopelnītus iekrājumus ap 40000 rubuļiem zaudēja vienā brīdī. Tā kā man it kā būtu jājūtas apbižotam. Bet ne vella, es respektēju tos, kas PROT, MĀK, UZŅEMAS, RISKĒ UN DARA, paši nodrošina savu nākotni un negaida ka ar karoti mutē kāds iebāzīs un viņu vietā kāds parūpēsies.
A tie, kas i toreiz i tagad gaudoja un gaudo, ka viss slikti, ka par viņiem nerūpējas (da ka kam viņi vajadzīgi, lai kāds rūpētos, izņemot pašus?!!), ka viņus "uzmeta" utt . arī neko citu nav pelnījuši. Katrs šai dzīvē maksā to ko maksā un ko Dies' nav devis to bodē nenopirksi....
zaraza, 2.aprīlis 2018, 09:33
Viss ir diezgan vienkārši, jo Latvijā pēc 1991.gada valsts uzņēmumus neviens netaisījās ne glābt, ne pārstrukturizēt.
....
Mūsu direktors brauca skaidroties pie Gogmena uz Rīgu.
.....
Tikai mēs, tie muļķīši, vēl toreiz nesapratām, ka var tik nekaunīgi zagt. Bet bija tādi, kuri saprata pirmie.
Un tie tagad ir miljonāri, kā nekā cienījami ļaudis.
krumujancis, 1.aprīlis 2018, 22:22
zaraza [01.04.18]: Matemātiski bilance neiet kopā, ja savelk galus, tipa visi atdotu visiem visu, paliek, vēl n-tie triljoni ko nav kam un no kā atdot :) Mistika, ne? Nu ja nopietni, tad , protams, tāpat kā bankās, saražota un sadrukāta nauda, kurai reāla seguma nav un būt nevar, pliki teorētiski cipari...Jebkuri cipari lai cik mistiski, tiklīdz saražoti, ir kādam bilancē. Ja runā par ārējo parādu no viedokļa ka ir planēta zeme kurai viss ir kopīgs, tad piemēro konsolidācijas principu un viss iekšējais parāds dzēšas. Zeme nevar būt parādā zemei. Tu nevari būt parādā pats sev. Tava nauda ir tava.