Jurcik, es esmu izlasījis ļoti daudz grāmatu par šo laiku. Esmu lasījis arī vēstures darbus par šo laiku (esmu studējis vēsturniekos). Es esmu pārliecināts nacionālists (VAK biedrs laikos, kad nekādas LNNK, TF, TB vēl nebija, bet Raivis šūpojās tētim virs ceļgaliem). Esmu kā žurnālists intervējis ne vienu vien leģionāru. Tieši tāpēc mans skatījums atšķiras no tupas bļaustīšanās.
Leģionāri bija lielas traģēdijas upuri. Viņi cīnījās varonīgi. Tomēr izmantot viņu asinis politiskiem trikiem ne par matu neatšķiras no rašu alēšanās devītajā maijā. Ja viens pastulbs politspēks šo pasākumu izmanto savas popularitātes noturēšanai, tad tāpēc nav jājūk prātā. Leģionāru piemiņa ir svēta (kā jau upuriem)), bet tāpēc jau nav jātaisa balagāns.
P.S. Vai jūs man variet nosaukt vienu normālu politiķi no NA? (tā gan nav norāde, ka citi ir labāki) Kurš? Galvā un sievās ķertais Parādnieks (kurš pusmiljonu parādā)? Pelēkā pele Mūrniece, kas pat žurnālistikā bija tikai un vienīgi pelēka, neizteiksmīga pele? Robčiks Zīle, kam uzvārdu derētu nomainīt uz - Briseles Kāpostiņš? Raivītis, kas, deputātējot parlamentā, ņem bērna kopšanas atvaļinājumu?
Nē, es zinu - jums patīk Rasnačs. Vot tas tik ir puika, īsts hermafrodīts!
16.marts 2018, 12:26 |
links