Redz, Sulla, tādēļ jau teicu, ka šādām filmām vajadzīgi "bračkas"- vienkārši lauku vīri, kam patīk vienkāršas lietas, vienkāršs humors ar torti sejā! Tādi arī uztur pasaules filmu industriju!
14.februāris 2018, 23:22 | links
Tādēļ jautu esi lēts kā tāds ķīniešu zābaks,bračku... Skaties vairāk filmu, lasi grāmatas...
raihs, 14.februāris 2018, 23:05
Nu nevar no Graubas gaudīt labu filmu ja visas iepriekšējās bija izgāšanās, atklāti vāji darbi. Nu nemāk viņš strādāt ar aktieriem, pie tam labiem aktieriem, kuri citās filmās spēj lieliski tēlot. Bet viņa filmās aktieri ir kā plikas dekorācijas, kuri bez emocijām deklamē stulbus tekstus nedabīgā intonācijā.
Sulla, 14.februāris 2018, 22:36
Biju aizgājis uz filmu "Nameja gredzens". Eh, tāds lētums... Protams, ja nav redzētas tādas filmas kā "Vikingi" vai Mela Gibsona vesturiskie slaktiņi, tad vēl ar sinepēm varētu apēst...bet es esmu redzējis gan pirmos, gan otros! Nu nevajadzēja Graubam dot taisīt "simtgades" filmu pēc "Rīgas sargiem" un "Sapņu komandas"! Būtu labāk palicis dziedāt "Jumpravā"... Kaut kā galīgi šķebīgs noskaņojums tagad...
raihs, 14.februāris 2018, 21:49
Viens no sakarīgākajiem kurš apskaidroja kā un kāpēc krievi norāvas Sīrijā
bums, 14.februāris 2018, 19:38
.Visbeidzot patīk vai nē,dzīves piredze ir galējās patiesības instance...
Tonis, 14.februāris 2018, 15:14
Esmu pārliecināts, ka strauji tuvojas tas laiks, kad tā nafta beigsies pavisam, vai kļūs tik maz, ka knapi pietiks ķīmijai.Labrīt,zemes ass jau ir novirzijusies kadus 4 miljardus gadu:DDD
Tāpēc jau tiek meklētas alternatīvas, pagaidām tā ir elektrība, lai gan ir zināmi arī citi varianti.
Jau fakts vien, ka ir novirzījusies zemes rotācijas ass, liecina par problēmām arī naftas sakarā.
Mīļotie krievi jau arī ir ieņēmuši jaunus naftas laukus, un kā te speči stāsta, pat izvietojuši tur savu karaspēku.
Tā ka joki nākotnē ir sagaidāmi visinteresantākie.
krumujancis, 14.februāris 2018, 14:20