Raimis, man ir savs viedoklis. Esmu pret Krieviju, pret karu un uzskatu, ka modernajā pasaulē vajadzētu risināt problēmas citā ceļā. Par latviešu valodu arī liekas pašsaprotami, negribi mācīties, tad laikam tieši ceļš uz Krieviju. Augsta līmeņa uzņēmēji, kurus esat saticis? Čečvarkins? Hodorkovskis? Tiņkovs? Vai vietējos Latvijas uzņēmējus? Tas ir bihu smieklīgi… man ir daudz krievu paziņu, kas neatbalsta ne Krieviju ne karu. Tikai nav viņi “ augstā līmeņa uzņēmēji”, parastie cilvēki. Bet līmenis jau katram savs.
Par ģenētisko predispozīciju… nav domāts tiešajā nozīmē. Bet ja jūsu vecāki, vecvecāki biji dzimuši vai dzīvojuši okupācijā un ar naidu pret krieviem, vai nav loģiski, ka arī jums ir praktiski iedzimts naids pret krieviem? Īpaši ņemot vērā, ka Krievija ir kaimiņvalsts un ir agressors? Līdz ar ko arī šīs domāšanas veids, ka visi krievi ir slikti… bet cilvēki ir dažādi un nav obligāti būt “augsta līmeņa uzņēmējam”, kuru ļoti bieži ir ar šaubīgu morāli un dubultiem standartiem;)
Par ģenētisko predispozīciju… nav domāts tiešajā nozīmē. Bet ja jūsu vecāki, vecvecāki biji dzimuši vai dzīvojuši okupācijā un ar naidu pret krieviem, vai nav loģiski, ka arī jums ir praktiski iedzimts naids pret krieviem? Īpaši ņemot vērā, ka Krievija ir kaimiņvalsts un ir agressors? Līdz ar ko arī šīs domāšanas veids, ka visi krievi ir slikti… bet cilvēki ir dažādi un nav obligāti būt “augsta līmeņa uzņēmējam”, kuru ļoti bieži ir ar šaubīgu morāli un dubultiem standartiem;)
11.septembris 2022, 20:18 | links