Vai gribi vecu, nevarīgu debīliķi, ka tikai no demokrātiem? Vai varbūt paštaisnu tanti no tām pašām aprindām?
Esmu pateicīgs Trampam kaut vai tikai par to, ka VIŅŠ noliek pie vietas tos Eiropas liberastus, ka uzurpējuši varu pār tautas vairākumu un uzbāžas visiem ar savām slimīgām idejām. Paldies Donaldam, ka welkomisms, globālisms, multikulturālisms un liberālisms ir kļuvis par slimības simptomiem.
Mēs jau pateicoties sabiedriskiem medijiem, kas ir pilnīgā liberastu rupori, patiesību par Trampu nezinām.
Viens gan ir patiesība - Tramps nav izraisījis karu, bet gan "miera balodīši" demokrāti kurina naidu starp tautām.
basks, 20.novembris 2025, 16:21
Baisi paliek redzot cik daudz neizglītotu cilvēku, kā tu. Tramps ir padumjš populists, kurš piecās minūtēs var pats savu teikto apgāzt pāris reizes un vēl cēli paziņot, ka neko nav tādu teicis. Vienīgais kurš viņa komandā kaut cik ir politiķis ir Rubio, bet arī tas ir glumeklis, jo mētelīti pārmetis uz otru pusi.
Tramps nav praktiski novērsis nevienu karu, bet savas politikas dēļ būs izraisījis gan. Trampa rīcība daudzos gadījumos ir destruktīva un cietēja ir pati ASV.
Tramps ES politiķus nav nolicis pie vietas, vienkārši ES politiķi ir pragmātiski, tieši tā pat kā Ķīnas un nogaida, kamēr viņš vairs nebūs prezidents.
Pateicoties demokrātijai un liberālismam tu esi tur kur tu esi, un neesi vergs kādā cukurniedru plantācijā vai akmens lauztuvē.
Pēc tava teiktā tu pat nezini, kas ir demokrātija!
Tas, ka visādas minoritātes un psihiski slimie cenšas izmantot demokrātiju un liberālu likumdošanu savā labā ir blakus jautājums, bet tas nenozīmē, ka demokrātijas principi pēkšņi ir destruktīvi jāiznīcina un jāpāriet pie totalitārisma vai diktatūras.