Avatars.Tu tā baigi neapvainojies,tas tā kā joks.Hm šodien laikam 1.aprīlis.Pēc taviem tekstiem izskatās,ka tavi senči ir bijuši marodieri.Aptīrījuši Wērmahtu.Varbūt tāpēc Vācija zaudēja karu?
6.aprīlis 2022, 09:50 | links
Eh, Tev ir iestājusies vecuma demence. Tu jau ar pirmo teikumu apgalvoji to, ko neesmu teicis!!! Un šobrīd pieprasi man pierādīt to, ko esi safantazējis.
daddy_j [05.04.22]: Avatar, mans vectēvs no Kurmāles upītes (Kurzemes katlā) izvilka svečturi ar 4 baltām svecēm. Turklāt visas sveces gaiši dega!Eh, Tev ir iestājusies vecuma demence. Tu jau ar pirmo teikumu apgalvoji to, ko neesmu teicis!!! Un šobrīd pieprasi man pierādīt to, ko esi safantazējis.
Ja Tu atmetīsi VĀCU skapi, ko atveda vācu ARMIJA, es sveces nopūtīšu!
Deal? :)
Jocīgi vīri jūs esiet, ar viedokli caur internetu tas var būt, tas nevar būt, lai arī dzīvē neesiet to redzējuši, bet dzīvē man ir taustāms fakts.
Pagājuši astoņdesmit gadi un tie orki nav mainījušies,kā bij tad teroristi,tā ir tagad
udens2, 5.aprīlis 2022, 12:51
Bjorgvins [11:25]: Lai cik nebūtu dīvaini,ļoti daudz praktiski identisku stāstu.Tas gan. Man ar identisks stāsts.
Vectēvs bija bitinieks. Friči mainīja medu, pienu, olas. Mainīja pret šokolādi, našķiem, tas pats durklis tika iemainīts , šķiltavas utt.
Kad ienāca krievi vecfāterīts aizgāja mežabrāļos. Palika sieva un četri sīkie. Krievam bija pilnīgi pajāt, paņēma visu līdz pēdējam. Bišu stropu apgāž, ūdens spaini virsū un darīts. Zirgus protams ar savāca. Vecmuterīti ar ladnēm sita tik par to, ka neļāva kumeļu ratos jūgt.
RaimisD, 5.aprīlis 2022, 12:06
Tu šobrīd izrādi savu tupumu vai centies aizvainot?šķīvji ir ticams,ir redzēti ka šur tur tirgojas ar kāškrustiem,augstākās amatpersonas jau ņēma līdzi komfortu arī,bet skapis gan izklausās neticami
Ne vienu, ne otru :) Vienkārši neticami tas izklausās - armija un šķīvji un SKAPIS.
daddy_j, 5.aprīlis 2022, 11:12
Labi ka orki ir tādi debīliķi, paši kapu sev rok, un palīdzēs vēl aizbērt. Fričus savukārt iegāza viņu pedantisms un skrupuloze, paradums visus šaušalīgos noziegumus kārtīgi dokumentēt.psrs to visu jau darīja ilgi vēl pirms WW2
Karlis_K, 5.aprīlis 2022, 09:50
Vācu armija ar tādam zvērībām nenodarbojās un bija disciplinēta, Waffen-ss nodarbojās ar holokaustu, genocīdu un tamlīdzīgi.
Daudzi aizmirst pieminēt ka padomju savienības armija WW2 beigu fāzē nodarbojās ar vēl lielākam zvērībām, izvarēšanām, iedzīvotāju apšaušanu un sabiedrotie pievēra uz to acis.
jegersz, 5.aprīlis 2022, 10:05
Bjorgvins [05.04.22]: Lai cik nebūtu dīvaini,ļoti daudz praktiski identisku stāstu.Tas gan. Man ar identisks stāsts.