RaimisD [Vakar]: RaimisD [58m]: Indivīds sociālajā vidē neveido sevis, sava intelekta atspoguļojošu, objektīvu tēlu.Būtu pareizāk teikt, ne intelekta , bet personības.Te man reāls stāsts. Vienā piektdienas naktī biju klubā. Neko, mierīgi stāvu pie letes, dzeru visīti, pētu publiku. Klusībā ceru uz kādu piedzīvojumu... Dažu metru attālumā apstājas nošņurcis izspūris neliela auguma vīriņš, jaušami pālī, un sāk lupīties uz mani. Nu ja, nāk klāt, sāk kaut ko stāstīt. Es viņam saku "klausies, kā tu domā, vai piedzērušies pusmūža vīrieši ir mana mērķauditorija šeit un tagad?". Aiziet, pēc laiciņa atkal atpakaļ, atkal lupī, atkal grib saskandināt. Un tā atkal un atkal. Beigās saku "nu tak liec mani mierā vienreiz!" Šis beidzot padodas un promejot saka, ka viņam liekas, ka ir mani kaut kur redzējis, un ja kas, viņu saucot Andris...
Tas bija Andreiko... Pat neatpazīstot mani, pamanījās reāli izbesīt. Nu pasakiet- nahuja naktī, klubā pisties klāt večiem ar savu vēlmi "pačalot"? Tā ka dzīvē viņš ir tieši tāds pats kā te forumā.
raihs, 18.aprīlis 2022, 16:38
Raih, apzvēru pie visa kā vēlies, neesmu bijis Čeburaškā vismaz gadus piecus. Man nav jātaisnojas, nezinu par kuru dienu tu vēkšķi. Piemēram, sestdien, biju Kuldīgā, Melnajā Kolkā. Ķēru tevis pieminētās sārņu zivis. Un kāda iksa pēc man jātaisnojas? Ej turpu, kur kuģiem ceļš!
19.aprīlis 2022, 06:21 | links