Kārli,mani kremlis nenozombēs,es tik ļoti viņus neieredzu,tā ka tas nav iespējams.
udens2, 7.aprīlis 2022, 23:52
Lieliski, es arī esmu imūns pret jebkāda veida dezinformāciju. Bet redzi tu vari būt kā starpniekorganisms, infekcijas nēsātājs :) jā jā, tieši kā ar parastajiem vīrusiem. Tu vari smejoties atstāstīt tos murgus, bet kāds šaubīgs jefiņš to infu noglabās savā galviņā, kaut zemapziņā, tur tā krāsies, kamēr pārsniegs noderīgas un ticamas infas apjomu. Par šo visu akadēmiķi ir entās gudrās grāmatas sadriķējuši, kā strādā masīva propaganda ilgtermiņā. Tāpēc vienīgais veids kā to apturēt un ar to cīnīties, totāli izslēgt, nobloķēt. Lai ko dirš visādi liberālie un kreisie, ka tā nedrīkst, tā tak arī cenzūra bla bla, būsim kā kremlis. Muļķības! Paskat ukraiņi totāli nobloķēja pilnīgi visus kremļa kanālus un lūk 8 gadu rezultāts, pat krieviskajās pilsētās, līdzīgām mūsu Daugavpilij, neviens orku okupantus negaidīja ar pučēm. Un tad paskaties aptaujās cik % Latgalē un īpaši Daugavpilī pozitīvi izsakās par putinu un šo karu. Mēs reāli sēžam uz pulvermucas, uguni tai pielaist pagaidām traucē tikai mūsu dalība NATO.
8.aprīlis 2022, 00:04 | links