nevis mirt kaut kāda sūda vārdā.
BAigars, 15.marts 2022, 23:25
Tas tavs pieminētais itkā "sūds" ir tava ģimene, māja, draugi, draugu draugi, dzimtene!
15.marts 2022, 23:38 | links
nevis mirt kaut kāda sūda vārdā.
BAigars, 15.marts 2022, 23:25
BAigars [15.03.22]: Ir lieta, ko jūs 40+gadnieki nesaprotat.A kurš tev ir apsolījis, ka tu dzīvosi, ko?!
Mēs neesam bijuši armijā. Mēs neesam redzējuši barikādes. Mēs esam uzauguši brīvībā. Mums asinīs nav kaut ko aizstāvēt. Mēs izvēlamies dzīvot, nevis mirt kaut kāda sūda vārdā.
nelietotaajs [15.03.22]: BAigars [48m]: Pat uz sekundi to neapsvērtu, man ir 28, visa dzīve vēl priekšā, man ir bērns, kuram vajag tēvu. Mamma, kurai vajag palīdzību lauku darbos. Bijis nebijis, kādi kungi Rīgā tur sēž un tēlo ka vada valsti.Kam manam bērnam tēvs, kuru krievi nošāva, kad bērnam bija 4?
Un varu garantēt - tāds viedoklis ir vismaz 90% cilvēku zem 30 gadiem. Tā ka - labāk, lai krievi neienāk, šo zemi nebūs, kas aizsargā.Puika! Tev kauns nav par saviem vārdiem! Kam tavam bērnam tāds tēvs, kurš savu dzimteni nav gatavs aizstāvēt!
BAigars [15.03.22]: Pat uz sekundi to neapsvērtu, man ir 28, visa dzīve vēl priekšā, man ir bērns, kuram vajag tēvu. Mamma, kurai vajag palīdzību lauku darbos. Bijis nebijis, kādi kungi Rīgā tur sēž un tēlo ka vada valsti.Puika! Tev kauns nav par saviem vārdiem! Kam tavam bērnam tāds tēvs, kurš savu dzimteni nav gatavs aizstāvēt!
Un varu garantēt - tāds viedoklis ir vismaz 90% cilvēku zem 30 gadiem. Tā ka - labāk, lai krievi neienāk, šo zemi nebūs, kas aizsargā.
jegersz [15.03.22]: Zinu, ka tūlīt te visi mani nories. Bet nu.. būsim reāli. Uztaisat aptauju savā paziņu lokā vai bērnu paziņu lokà - cik % tiešàm rīt būtu reāli gatavi iet kara laukā mirt.Bēgt es neplānoju.
BAigars, 15.marts 2022, 22:36
Man starp pazīstamajiem absolūtais vairākums ņemtu ieročus rokās, gan savus, gan kurus izdalītu, protams ir pa kādam, kas racionālu apsvērumu dēļ atbalstīs metinot tanku šķēršļus, vai zvaigznītes, cits taisīs ēst un piegādās, nevis pirmajās līnijās karos! Bet protams ir par kādam mīkstpēdiņam, kas pie pirmā blīkšķa jau būs tālumā.
Zinu, ka tūlīt te visi mani nories. Bet nu.. būsim reāli. Uztaisat aptauju savā paziņu lokā vai bērnu paziņu lokà - cik % tiešàm rīt būtu reāli gatavi iet kara laukā mirt.
BAigars, 15.marts 2022, 22:36
raihs [15.03.22]: pusdienlaiksKā jau minēju - viss atkarīgs no bataljona :)
To man teica cilvēks, kurš nupat pieteicies. No sākuma būšot "boring" mācības...
Labi, foruma biedri, pasakiet godīgi - ja būtu tāda pati x stunda kā Ukrainā, kurš no jums ietu karot?
raihs, 15.marts 2022, 22:27