Cerība ir tikai uz to,lai krievijai ātrāk beidzas nauda
1.marts 2022, 10:42 | links
svens76 [28.02.22]: briedis man teica ka citā vietā cīnīties šim ir ļoti, ļoti grūti. ļoti svarīgs viņam tautas atbalsts, viņa dopings. tad viņš paliek par zvēru ringā
normunds.grabovskis [01.03.22]: Parasti atbildu uz uzbraucieniem, arī visiem ukraiņu uzbraucieniem atbildēju un atbildēšu, īsumā mana pazīcija - esmu PRET karu un Ukrainā notiekošais ir traģēdija, milzīga traģēdija, kurā visi mēs esam ierauti, ļoti ceru, ka šis ārprāts ārpus Ukrainas neizies... .Normund ukraiņi karo netikai pret krievu armiju, bet arī pret sabotieriem, kas ir vēl bīstamāki.Tur tā situācija nepavisam nav vienkārša
BET, es noteikti nepārstāšu komunicēt ar saviem radiem un jau gadu desmitiem seniem draugiem Krievijā un Baltkrievijā, jo viņi NAV VAINĪGI šajā karā, tieši tāpat kā mēs ar jums, daudz demokrātiskākā valstī, nevar ietekmēt valdošo mūsu klaunu izdarības.
vimbas recepte... jā, bija nevietā, precīzāk vietā un laikā, bet to nebija jāredz ukraiņiem....
ukraiņus saprotu un nevainoju, viņiem tur tiešām neiet viegli, no vienas puses krievijas armija uzbrūk, no otras puses vietējie visus nekarojošos vīriešus uzskata par krievu spiegiem (man čomu, 100% ukraini, aizvakar pie paša mājas pus stundu guļošu dubļos noturēja, kamēr pārbaudīja kas viņš ir), bet pie mums kara NAV un cilvēki turpina dzīvot, strādāt un arī copēt
ja šāda pozīcija kādam nav pieņemama, tad ... nav, es savu nostāju nemainīšu, ja cilvēkam vajadzēs manu palīdzību, tad es palīdzēšu , neprasot tautību vai valsti kurā viņš dzīvo...
Ruu,kapēc Būs sagrauta ... Ir jau sagrauta un piecu dienu laikā ... rublis krītas , krītus nedod, biržas ciet, konti iesaldēti, imports bloķējas, viena pēc otras lec nost vai anulē līgumus lielās kompānijas ...
DsKs, 1.marts 2022, 10:02
Tumšākās vietas ellē paredzētas tiem, kuri krīzes brīdī mēģina ieturēt neitralitāti./Dante Aligjēri/
https://t.me/nexta_live/18684
Perfekti ilustrē cik liels naudmas trūkums ir raškas armijā. Baro zaldātus ar sapelējušiem sausiņiem, iesmakušiem konserviem, johaidī 7 gadi kopš derīguma termiņš iztecējis :))
Karlis_K, 28.februāris 2022, 23:58