jegersz [18m]: Pagājušajā gadā ap 8 lidojumiem. Reti esmu lidojis arī ar Air baltic.
Ar augumu ap 195 cm ļoti novērtēju komfortu, tādēļ neteiktu, ka ir vērts piemaksāt par Air baltic. Pluss Air baltic tuvo reisu propelleru brīnumu atceros kā murgu maniem ceļiem (gandrīz kājas atmira). 87 procentu piepildījums tiek iegūts uz atlaižu laiku rēķina, kad viena daļa reisu ir izpirkti uz 100 procentiem, bet man sanāca oktobrī sēdēt reisā, kurā labi, ja tika aizpildītas sēdvietas ap 60 procentiem (toreiz nācās pirkt biļeti, lai varētu tikt uz Vīni, bet man vajadzīgajā laikā bija tikai Air baltic). Rindas pie Air baltic reisiem pat nevar salīdzināt ar Ryanair reisiem. Man pašam patīk Lufthansa un Turkish Airlines gaisa kuģi.
Cope321, 6.janvāris 2025, 15:13
Ja lido ekonomiskajā klasē, tad tev jāpērk biļetes pie avārijas izejas, tur kājām būs vieta.
Kad tu salīdzini Lufthansa un Turkish Airlines, tad tu salīdzini ar lielākām lidmašīnām , ne ar to pašu klasi.
Tās ķiršīša atlaides īstenībā ir baigais appisiens, tur parasti viens lidojums un vienā virzienā ir ar atlaidi un velns zin kad, bet atpakaļ tev būs par 5x dārgāku summu.Bet tās ķirsīša atlaides paķer cilvēkus. Man arī paziņas un kolēģi tikai tajos reisos, kuros ir daudz atlaižu ķērāji, ir redzējuši lielu pieplūdumu pie Air baltic gaisa kuģu reisiem.
Jau teicu, ka tā statistika tāda interesanta, it īpaši, ja ņem vērā kvalitātes un cenas attiecību. Arī kopumā redzamā aina RIX vismaz par tik skaistu statistiku neliecina.
Cope321, 6.janvāris 2025, 15:40
Tas ir pieņēmums un tā nav, vismaz manā pieredzē. Esmu redzējis overbukotus lidojumus, tas gan pirms pandēmijas un ne par lētajām atlaižu cenām.
Tie ķirsīši ir bieži tieši sezonālajos pēdējos lidojumos maršrutā, kad nākamais reiss ir pēc pus gada un atpakaļ lido ar citu aviokompāniju.
6.janvāris 2025, 15:49 | links