Krievi 9 maija parādē ēzeļus armatas vietā vedīs.Esot labāki par tiem analagv netu.-D
8.februāris 2025, 14:56 | links
Jon-Hill [8.feb]: Bet nedrīkst pieļaut tādas bernudārznieku kļūdas, gan iekš, gan ārpolitikā. nu johaidi, viņiem tak pat stilisti ir, kas pasaka ko vilkt kuprī, lai būtu atbilstoši!
Vai tiešām nav kas pasaka, ka slaucīt pakaļu aizkaros nepiedien premjeram ! (tas tā jumoram, pārākajā pakāpē !!)

Eu, kungi, ir kāds normāls premjerminitrs jumsim bijis, viens ar zelta podu, cits lācitis, cita ar cekulu, cits ar moci, tam atkal jālido daudz, utttt, utjp, kkādi apdaliti, jadaudz maz normāls bij Dombrovskis,Kariņš tie ir pirmie kas nāk prātā
usis, 7.februāris 2025, 23:09
Man viens paziņa nopirka dīzeļģeneratoru,kaut jau mājās ir jauns benzīnģenerators,uz dīzeli tomēr mazāk tērējot un tāpat atsitīšoties naudas ziņā,pilnā nopietnībā tic ka būs katastrofa jo krievija tak mūs barojot.Jā un putins arī esot malacis,un lidmašīnas kaisot ķīmiju uz galvas mums,tur pilns komplekts ar sazvērestības teorijām:)
udens2, 7.februāris 2025, 20:31
nu kā - iestumt sejā kanapē :)
...salīdzini bildes pirms un pēc maizīšu bildes :))) pavisam citi cilvēki...nu, burbuļūdens gan jau, ka arī piedalījās...
daddy_j, 7.februāris 2025, 15:43
Kā,kanāda ierubijā pretīt to pašu ,tramps atcēla visus savus murgus,ar meksiku taspats,ar kolumbiju atcēla ar uz 30 dienām(skaiti ka atcels pavisam,pa mēnesi pieklusīs trampa neveiksmes un viss būs p vecam)Aha,būtu dīvaini atcelt un apdirsties,a tā pa mēnesi aizmirsīsies haips un klusām viss ritēs kā ritējis.Nu ja kļūdos,pēc mēneša atgādini,bet man aizdoma ka būs tieši tā
udens2, 7.februāris 2025, 13:45
es sapratu, ka uz mēnesi tikai iepauzēja tos tarifus, ka nekas nav atcelts...
daddy_j, 7.februāris 2025, 14:05