Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Abra..
Vienā teikumā tu raksti, ka 100% Šīranta nav un atvainojies, bet citā atkal to piesauc.
Tev vis labi? No sērijas.... kurā palātā mums ir prokurors? Tai pat, kur vakar bija Napaleons!:)
Un nebaidies, tevi nedzēsīs! Tik glups tak tu nebūsi!:)))))
Ne asakas, draugs!
6.novembris 2021, 06:32 | links
 
Cien. abra.. vai pravieti...
Žēl, ka tev ar to saprašanu tā švaki! Man tavi komati bijuši nebijuši! Bet, ja tu te sāc pārmes pareizrakstību kadam, bet pats tai pat laikā neesi ne tuvu literāts, tad sorry... pats par sevi saprotams, ka jautaju.i rodas un tavas paša kļūdas tiek norādītas.
Ir tāds teiciens....cita acī skabargu redz, pats savā akmeni neredz!
Tas 100% par tevi un visos jautajumos. Gan par pareizrakstību, gan par diagnozēm, gan par lecīgumu un kašķēšanos utt.
Atslabsti. Labāk par copi kādreiz ko uzraksti. Šis ir copes forums, bet tu šeit tikai salmu kūlējs! Protams, ir skaidrs, ka šis nav tavs vienīgais profils. Šis tika radīts tikai žults nolaišanai. Bet arī viens no taviem citiem, ka piem., pravietis, arī klusē pēdējā laikā.
Veiksmi tev pie ūdeņiem, lecīgo kumeliņ!:)
6.novembris 2021, 06:12 | links
 
Vēl viens pierādījums, ka dabū savu "devu" un pazūd. Angliski šim ir termins "attention whore", kas tulkojumā (mīļo admin, nedzēs un iemācies angleni un saproti teksta vajadzību) nozīmē "uzmanības mauka". "Uzmanības maukas" parasti rada neesošas problēmas un drāž visu un visus, kas saistīts ar neesošo problēmu. Šajā gadījumā - komati. Tad ta nu problēma! :)
6.novembris 2021, 00:01 | links
 
Mārtiņ, nu, ir grūti smadzenēs, tas saprotams. Tikai kādēļ tu to izgāz šeit, sava hobija forumā, kas iespējams, ir vienīgā lieta, kas tavu smadzeņrežģi kautkā atvieglo? Nu ej, delfos dirs, BMW portālā, kurtikne simts iespēju neitrāli izlādēties?
5.novembris 2021, 22:43 | links
 
Ss arī parādas jau piedāvājumi. Salacgrīvas nēģus pa 24€/ kg piedāvā.

nelietotaajs, 5.novembris 2021, 22:32


Smieklīgākais ir tas, ka mēs gandrīz vienīgie Eiropā drīkstam ķert un tirgot, jo tas skaitās viens no nacionālajiem ēdieniem.
5.novembris 2021, 22:40 | links
 
abrakadabra [05.11.21]: Pa lielam jokam bija jābeidzās ar "sarkana grīdlupata", bet nu labi... :)
Tavus "izsmalcinātos" jokus un anekdotes, manuprāt saproti un par tiem smejās tikai tu pats!:)
Kā tu tur tos jūras grunduļus saukāji???:)
5.novembris 2021, 22:35 | links
 
Ss arī parādas jau piedāvājumi. Salacgrīvas nēģus pa 24€/ kg piedāvā.
5.novembris 2021, 22:32 | links
 
Attēlā ir divas lietas. Kura no tām esi tu?


abrakadabra, 5.novembris 2021, 22:24

Pīķis vai matadora karogs?
Es personīgi negribētu būt neviens no tiem!

jegersz, 5.novembris 2021, 22:27


Perfekti saprasts. Pa lielam jokam bija jābeidzās ar "sarkana grīdlupata", bet nu labi... :)
5.novembris 2021, 22:30 | links
 
Rīgā ar nav lētāk. Nezinu kā CT, bet veikalā tā pat bija 33-34€/kg

nelietotaajs, 5.novembris 2021, 22:28


Man meita atved par 20€/kg Carnikavas dažreiz, bet tas no rokām laikam.
5.novembris 2021, 22:29 | links
 
Rīgā ar nav lētāk. Nezinu kā CT, bet veikalā tā pat bija 33-34€/kg
5.novembris 2021, 22:28 | links
 
Attēlā ir divas lietas. Kura no tām esi tu?


abrakadabra, 5.novembris 2021, 22:24


Pīķis vai matadora karogs?
Es personīgi negribētu būt neviens no tiem!
5.novembris 2021, 22:27 | links
 
Ne kas nevar būt garšīgāks par klasiski pagatavotu nēģi!
nelietotaajs, 5.novembris 2021, 22:19


Tas tiesa bet cena aug kosmosā, nesen veikalā pirku par 33€ kg gatavus!
Ja grib lētāk vai svaigus tad jābrauc uz Rīgu :(
5.novembris 2021, 22:26 | links
 
Attēlā ir divas lietas. Kura no tām esi tu?
5.novembris 2021, 22:24 | links
 
usis [05.11.21]: Te nu jāsaka paldies par ieteikumiem, bij ierāvis kļūdu tekstā, tie mošķi jau cepti, par brīnumu kvalitatīvi, un aplaistīt joprojām aktuāli, un varētu teikt pat steidzama paliek tā izvēle.
Ieej matē guglē. Tur receptes daudz.
Bet sojas mērci nu tiešām neiesaku liet.!
Ne kas nevar būt garšīgāks par klasiski pagatavotu nēģi!
Es savu metodi aprakstīju. Sanāk ļoti garšīgi!
5.novembris 2021, 22:19 | links
 
"...nav vienkārši salikt lietvārdus un darbības vārdus vienā rindā un beigās it kā pielikt punktu."

Vel viens komentārs gramatikas speciālistam...
Man skolā mācīha, ka, ja teikumā ur divi "un", tad pirms otrā jāliek komats!
Par ...it kā... es arī vel padiskutētu!

Tu saskati kļūdas tikai citu rakstītajā?
5.novembris 2021, 22:16 | links
 
Te nu jāsaka paldies par ieteikumiem, bij ierāvis kļūdu tekstā, tie mošķi jau cepti, par brīnumu kvalitatīvi, un aplaistīt joprojām aktuāli, un varētu teikt pat steidzama paliek tā izvēle.
5.novembris 2021, 22:13 | links
 
"Valoda, it īpaši, viedokļa izteikšanas ziņā,....."

Tu esi komatu karalis? Augsta līmeņa!?:)

Cienītais abra..! Kas gribēja, tas saprata! Ar glītrakstīšanu tu vari nodarboties rakstot savus augsta līmeņa rakstus par makšķerēšanu. Šeit ir copes portāls nevis literātu klubiņš!
Paturi savu žulti pie sevis un neārdies atkal, kā par tiem tīkliem Daugavā!
5.novembris 2021, 22:12 | links
 
Laikam jau tomēr jāsaka.... Pravieti! Stop!
5.novembris 2021, 22:06 | links
 
Depresīvajam pelēcības kalngalam varētu ieteikt vienu. Vecīt, raksti vismaz kirilicā, jo reāli nav saprotams nekas, ko raksti. Valoda, it īpaši, viedokļa izteikšanas ziņā, nav vienkārši salikt lietvārdus un darbības vārdus vienā rindā un beigās it kā pielikt punktu.

Lūk, piemērs, ja es krieviski uzrakstītu, ņinužno pisaķ jesļi ņēčeovo i golova pustaja kak kartonnaja korobka i sam vobše, kažeca, ģebil, prosto šķitaja potomu što ņioģin ģialog, nezaveršalsa kak to v konstrukķivnom plaņe. Droši vien padomātu, ka esmu idiots, vai ne?

Taču, ja saku, kompadre, piši, suk*, kak to argumeņķirovanno. Iļi složno eto? V ķekstah veģ dušu nado pokazivaķ, iļi ostaļnije podumajut što plastmasovoje vedro pišet. Šādā gadījumā taču pēkšņi saproti savu kļūdu komunikācijā, vai ne? :)
5.novembris 2021, 22:02 | links
 
Ka es esmu gatavojis...
Uz oglem apcepts, māla trauka vai pīlē, apliets ar tējas uzlējumu, plus laurulapa, pipariņi, sāls... sutina apm 10-15 min. Tad ņem arā, nedaudz saspiež, liek traukā, pārlej ar šķidrumu, kurā sutinājās, uzliek slogu un ledusskapī!
Nākamā dienā perfekti.

P.s. ja grib visu sabojāt, uzlej pāris karotes sojas mērci!
5.novembris 2021, 21:57 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager