Saucot Latviju par Latvāniju, saicot par muļķu zemi valsti, par kuru krita tie vīri, tev diez vai izdosies sevi te pozicionēt kā Latvijas patriotu ar prievīti kaklā un auseklīti pie krūts.
25.septembris 2021, 16:14 | links
snipiens [25.09.21]: itiem tak var ticēt !?Man kā reiz šodien bija runāta tikšanās ar fotogrāfu darba vajadzībām. Šis vakar raksta, esot parādījušās iesnas, krekškis, īsāk sakot, nekas īpašs.. Nopircis veikalā testu, un ir- pozitīvs... (Viņš vakcinējies)....
https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/463765-covid-19-visticamak-beigas-klus-par-parastu-saaukstesanos-prognoze-eksperti
Ideja- ceļojošais kauss. Gada Lielākā sama noķērājs dabon zelta plāksni ar savu vārdu, sama svaru un gadskaitli. Un rīko šiku balli gada nogalē! :)
Protams , visi dalībnieki metāmies kopā šim projektam. Azarts bija pamatīgs! :)
raihs, 25.septembris 2021, 11:11
Reku gribu palielīties - esmu kļuvis par likumīgu īpašnieku paša pirms padsmit gadiem veidotajam ceļojošajam zelta kausam. Desmit gadus desmit vīri cīnījās par iespēju dabūt savu vārdu tajā par sezonas lielāko Spānijas samu. Nu jau kādus piecus gadus pasākums panīcis, un kausa liktenis karājās gaisā... Līdz vakardienai...
raihs, 24.septembris 2021, 20:03
Reku gribu palielīties - esmu kļuvis par likumīgu īpašnieku paša pirms padsmit gadiem veidotajam ceļojošajam zelta kausam. Desmit gadus desmit vīri cīnījās par iespēju dabūt savu vārdu tajā par sezonas lielāko Spānijas samu. Nu jau kādus piecus gadus pasākums panīcis, un kausa liktenis karājās gaisā... Līdz vakardienai...
raihs, 24.septembris 2021, 20:03
andreiko [24.09.21]: Cik lielākais jums bija pa šiem gadiem? Kaspara astoņdesmit sešnieks?Jap
usis [24.09.21]: Tad jau muciņa patukšojās.Ja tu ar muciņu domāji cūciņu-krājkasīti, tad jā...
andreiko [24.09.21]: Cik lielu tad dabūji Ebro nieku? Balle ar' būs? Ar Ivetiņas torti? :)Kā jau rakstīju, sen jau vairs nekas nenotiek, un balles attiecīgi arī nau... Tik vien kā bija jāsakārto kausa īpašumtiesības :)
Sena gan, tā bij par žīdiem
usis, 24.septembris 2021, 19:05