Tā, skatos man te jau tekstā rodas error. viss jābeidz, nakts dara savu..
3.augusts 2021, 01:51 | links
Es to video neskatīšos (paskatījos 30 sek.), jo tāda jau ir jēga info sērgai. Taču, kad biju students - braucu vilcienā un aktīvi kasīju degunu. Ko domājies - kādā ceturtajā stacijā lielāka daļa vagona arī sāka kasīt degunu.... :)))
abrakadabra, 3.augusts 2021, 01:43
Skaidrs tad jau 30s pietika lai tu ar pieceltos kājās :D
jegersz, 3.augusts 2021, 01:44
Es to video neskatīšos (paskatījos 30 sek.), jo tāda jau ir jēga info sērgai. Taču, kad biju students - braucu vilcienā un aktīvi kasīju degunu. Ko domājies - kādā ceturtajā stacijā lielāka daļa vagona arī sāka kasīt degunu.... :)))
abrakadabra, 3.augusts 2021, 01:43
Nu ja 40% skolotāju nevakcinējas tad saproti, kas māca/ija mūsu bērnus.
jegersz, 3.augusts 2021, 01:17
šis fakts mani pārsteidza visvairāk.. Tur viss ir pateikts..
mjuniors, 3.augusts 2021, 01:20
Es matemātikas noderīgumu "līdz galam" sapratu tikai augstskolā, kad lekcijā vienojāmies, ka integrālis visnoderīgākais ir, ja vējš cepuri iepūš kanālā - paņem ar "S" formā (integrāļa formā) izlocītu štruntu un aizķeksē un izvelc! :)))
abrakadabra, 3.augusts 2021, 01:16
Nu ja 40% skolotāju nevakcinējas tad saproti, kas māca/ija mūsu bērnus.
jegersz, 3.augusts 2021, 01:17
Bet nē, vajag man tagad vienos naktī par to runāt :D, vienkārši laikam jāapzinās cik daudz nalfabētu apkārt, vai otrādi teikt, cik tupa ir izglītības sistēma, kas nav mācējusi iemācīt ko nozīmē vakcīna, datu analīze utt. Un pārējo huijņu.. :D
mjuniors, 3.augusts 2021, 01:15
Aj izbeidz šitos! :D es šobrīd nepasniedzu ablsoluto atgremojumu utt. Un fizikā (skolā) mēs pat pumpējām gaisu ārā no slēgtās kolbas un vērojām kā lapa ar metāla lodīti krita daudz maz ar vienād ātrumu..
Turpinot tavu tēmu: visi mērījumi tika veikti vienā telpā un ar kostantiem telpas rādītājiem,vienād gaisa mitrumu, temperatūru utt :D Kā teicu šī eksperimentā mērķis bij saprast ka tas notiek un kā aprēķina un pārbauda iegūtos skaitļus. Analīze svarīgāka par visu cit.
mjuniors, 3.augusts 2021, 00:59