udens2 [8.jūn]: Piezūmo,tas ir krievijas karogsUps, bez zooma telefonā to nevarēja redzēt. Ņemu savus vārdus atpakaļ
8.jūnijs 2024, 18:24 | links
udens2 [8.jūn]: Piezūmo,tas ir krievijas karogsUps, bez zooma telefonā to nevarēja redzēt. Ņemu savus vārdus atpakaļ
daddy_j [11:58]: Nu nez, man nāvītes pleca uzšuvi rāda zils, balts, sarkans...Jap, Francijas gan. Brīvība, brālība, vienlīdzība.Piezūmo,tas ir krievijas karogs
RaimisD, 8.jūnijs 2024, 16:07
daddy_j [8.jūn]: Nu nez, man nāvītes pleca uzšuvi rāda zils, balts, sarkans...Jap, Francijas gan. Brīvība, brālība, vienlīdzība.
Lasu un brīnos,bet ja varētu no visām partijām balsot par atsevišķiem kandidātiem bez viņu partijas ievēlēšanas tad arī kaut kas varbūt mainītos a tā kariņš ar savu zaglīgo bandu sačakarēs visu līdz galam un aizlaidīsies uz laimīgo zemi
Okergle, 7.jūnijs 2024, 12:51
udens2 [7.jūn]: tur jau ir balts,zils ,sarkans,viss pareiziNu nez, man nāvītes pleca uzšuvi rāda zils, balts, sarkans...
Ko jums Pozņaks sliktu izdarījis, ka gribat viņu, nabadziņu, iemest tajā vilku bedrē? :)
Headhunter, 7.jūnijs 2024, 09:52
jurciks66, 7.jūnijs 2024, 15:56
Pļac, tiešām jūs ticat , ka kāds tur kaut ko JŪTAMU paveiks?Līdz šim personīgi neesmu sajutis,sačamdījis ne sliktu ne labu,neatkarīgi ušaks , Vaidere,mamikinsvai Pabriks.Iespējams uz papīra kāds kaut ko ir it kā panācis.Kā tad tu taisies sajust ja tev personīgi neviens piķi neiedos,lai vai kā,bet lēnām dzīves līmenis iet uz augšu,tas arī ir tas ko varam sajust.Pašlaik protams krīze dēļ kara,un tāpēc diez kāda izaugsme nebūs,lai ko tur iebalsotu,galvenais lai antivakseri(kremlini) tur netiek iebalsoti
Viesturs2, 6.jūnijs 2024, 22:45
Ko jums Pozņaks sliktu izdarījis, ka gribat viņu, nabadziņu, iemest tajā vilku bedrē? :)
Headhunter, 7.jūnijs 2024, 09:52