MV-F [04.02.19]: Pidaras - ja tev ir tāda kaite, tad sēdi mierīgs un neizpalti to citiem !!!!!Apgaismo lūdzu kā tas izplatas, pa gaisu, pieskaroties?
4.februāris 2019, 17:24 | links
MV-F [04.02.19]: Pidaras - ja tev ir tāda kaite, tad sēdi mierīgs un neizpalti to citiem !!!!!Apgaismo lūdzu kā tas izplatas, pa gaisu, pieskaroties?
Redz Raih Latvijai nav lemts nekad izveidot normālu politisko vidi valstī. Pārāk daudz naida -pārāk glupa tauta un pārāk liela NA ietekme uz cilvēku smadzenēm. Te ir dzīvs piemērs ka 3 no 5 iem nekad negribēs vienotu sabiedrību mūsu valstī. Varbūt pēc 100 gadiem kaut kas izdosies kad te dzīvos nēģeri,musulmaņi ,bišku Latvieši un krievi .
Bralitis, 3.februāris 2019, 21:32
Bračiņa elks izmests no kapu partijas
urmaas, 4.februāris 2019, 11:57
Bralitis [04.02.19]: Nav mans elks. Neviens politiķis personīgi nav mans elks. Mani interesē kopbilde un rezultāts. Kāds sāks atkal ālēties. Nošaut.Tak kaimiņš ar gobzemu kā jaunas meičas tielējās un negrib viens otram piekāpties!
Tonis [03.02.19]: Vias problēmas sākas tad ,kad izmērs nav labs...Esi pusceļā līdz 0,5 .
Peipī ašukam šodien smuks izmērs 40-50 gr.Daži 'bonusi' pa 100gr...
Tonis, 3.februāris 2019, 21:27
Vēsture un dzīve tik daudzšķaitnaina un nav tikai balts un melns.Te tev piekrītu,bet latvijā viņa ir gaužām vienkārša un zināma
BrunoL, 3.februāris 2019, 21:36
Uldēn gurķi nesauc mani par mīksto .Ja tu kaut 1% būtu piedzīvojis un pieredzējis ko es tad nevaukšķetu kā suņuks. Muti ciet puika un gulēt marš. Ir jau pus desmit.tad neuzvedies kā mīstčaulis,ar pagātnes ''varoņdarbiem'' cieņu neiegūsi
Bralitis, 3.februāris 2019, 21:34