Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
tā esot ierasta prakse un jūs vispār neko nesaprotat!! šo vismaz saprotat?? :DDD

https://www.la.lv/ta-ir-ierasta-prakse-airbaltic-komente-izskanejuso-zinu-par-nonaksanu-cita-ipasnieka-rokas
20.janvāris 2025, 13:47 | links

.. ja pīle, tad skribents kopā ar redaktoru piesitams krustā, tirgus laukumā un būda janokurina !
20.janvāris 2025, 13:14 | links

https://nra.lv/neatkariga/izpete/480359-visa-airbaltic-manta-klusi-iekilata-nepazistama-lielbritanijas-kompanija.htm

.. ja pareizi saprotu,, jau esam paradā, to pusmljardu, un neviens pat neprasīs vairs ko par to domā LV !! :)

Jon-Hill, 20.janvāris 2025, 12:22

Bот это поворот!
Ja tā nav pīle, tad te ir jautājums kur skatās padome?
Skaidrs, ka tas ir sava veida reiderisms un tur zem panta krīt Gauss ar visu valdi un padomi un šāda ķīla un darījums ir jāatceļ krimināllietas ietvaros.

Par labu žurnālistu pīlei liecina tas, ka pēc U.S. BANK TRUSTEES LIMITED vestnesis.lv neko neatrod, bet komerc ķīlas, kas reģistrētas UR izziņo vēstnesī.

Jāskatās kā tas viss attīstās.
20.janvāris 2025, 13:05 | links

https://nra.lv/neatkariga/izpete/480359-visa-airbaltic-manta-klusi-iekilata-nepazistama-lielbritanijas-kompanija.htm

.. ja pareizi saprotu,, jau esam paradā, to pusmljardu, un neviens pat neprasīs vairs ko par to domā LV !! :)
20.janvāris 2025, 12:22 | links

Noskataties, reāli labs.

https://www.youtube.com/watch?v=2OCxyZdph9E
19.janvāris 2025, 19:11 | links

FishMV [19.jan]: Man nekādi nav saprotams ka tādiem Elksniņiem nepielec, ka Ukrainas variantā viņu putlera zābaks iemīcīs zemē pat nepajautājot vai vispār kaut ko māk pateikt krieviski. Šadi cilvēciņi maldina sevi cerībā uz zelta lietutiņu.
Tādus glumekļus neciena ne tai pusē robežas ne šai.
Konflikta vai kara gadījumā šādus nodevējus izgriezīs abas puses.
19.janvāris 2025, 17:35 | links

Man nekādi nav saprotams ka tādiem Elksniņiem nepielec, ka Ukrainas variantā viņu putlera zābaks iemīcīs zemē pat nepajautājot vai vispār kaut ko māk pateikt krieviski. Šadi cilvēciņi maldina sevi cerībā uz zelta lietutiņu.
19.janvāris 2025, 15:00 | links

Es varu vēl vairāk sabiezināt. Pilnīgi reāls scenārijs. 100% būtu realizējies, ja orki nebūtu iestrēguši Ukrainā.

Tātad - nodevējs elksniņš lūdz caru aizstāvēt krievalodīgos, momentā iebrauc tanki as pāris k orkiem (jo robežas brīvas, nekas netraucē). Tālāk elksniņš pasludina Daugavpils pievienošanos "brāligajai" orku saimei, cars uzreiz akceptē un rietumiem paziņo, lai nejaucas, citādi sekos trieciens ar kodolieročiem. Un ko tālāk? Ja izdosies, nākamais uzreiz būs Rīga, ja nē, nekas, pagaidīs kamēr Rīgas domē būs savējie. Un tas tikai laika jautājums.

jurciks66, 18.janvāris 2025, 16:59

Neviens jau neko nav darījis lietas labā lai tādi Elksniņi, Rosļikovu &Co nebūtu ar politiku saistīti vispār. Vispār, ja kādam patīk putlera dupsis, tad pār robežu pāri un viss, tālāk lai zvana taksim no maskavas vai pleskavas. Vienkārši mūsēji specdienesti kaut kā nedarbojas kā pienākas. Tad nu atliek teik ka putleristi agri vai vēlu kaut ko izdarīs. Paši vien vainīgi ka ļaujam asniem dīkt, laicīgi "jāuzlej raundaps" nezālēm virsū.
19.janvāris 2025, 14:54 | links

https://www.youtube.com/shorts/ed7NPz6hUj4

Jon-Hill, 19.janvāris 2025, 10:16

nu vo!!
a daži sūdzās, ka slikti dzīvojam... nu, KPRF un Putins kaut ko maksā, bet kopumā izvēle jūsu rokās, tovarišči... :DDDD
19.janvāris 2025, 12:49 | links

Neesmu šodiem čekojis (redz vēl viens anglicisms)
Bet noteikti RU pa visiem kanāliem bļauj, ka zviedru zābaks bradā Latviju !

Jon-Hill, 18.janvāris 2025, 18:18

...tas viss ir štrunts, labāk apdomā, ko Tu atbildēsi, ja Tev zvanīs kaimiņiene un jautās par STOJAKU :DDDD
19.janvāris 2025, 09:30 | links

udo733 [18.jan]: Neizmetām ārā vatņikus .Te nu tev atbilde .
Ne tikai deokupāciju, bet vēl atļāvām armijniekiem ar visām ģimenēm palikt.
18.janvāris 2025, 21:08 | links

Jon-Hill [18.jan]: Neesmu šodiem čekojis (redz vēl viens anglicisms)
Īsti nē, par līgumu ar Irānu, par Trampu, ka Tramps pirmais zvanīs un par Putina dvižuhu, dēļ kuras mātuškā degvielas bāzes liesmās.
18.janvāris 2025, 21:06 | links

Pastāsti, kāda jēga būs bijusi Ukrainas cīņai pret Krieviju ja Tramps izlems ka karš vienkāŗši jāizbeidz, Krievijai jāatdod visas iekarotās teritorijas, Ukrainu neņemt ne NATO, ne ES, vismaz 20 gadu, pēc maskavas pieprasijuma Ukrainā ieviest krievu valodu kā valsts valodu, un citi mēsli ko naudas maizi var vēl piedāvāt.

FishMV, 18.janvāris 2025, 15:41

jēga skaidra - saliedēs ukraiņu nāciju. jo lielāki upuri, jo lielāka vērtība rezultātam!!

Cik LV barikāžu laikā kritušo? Precīzi nezinu, līdz 50? ...tāpēc arī šodien, 34 gadus pēc barikādēm jautājam sev - kas es esmu?? par ko stāvēju?? kāpēc tas nepiepildījās?? kā, kur, kad padirsām savu uzvaru??

daudz jautājumu, maz atbilžu...

daddy_j, 18.janvāris 2025, 17:25

Neizmetām ārā vatņikus .Te nu tev atbilde .
18.janvāris 2025, 20:21 | links

Neesmu šodiem čekojis (redz vēl viens anglicisms)
18.janvāris 2025, 18:18 | links

Inars.Tev vienkārši paveiciens.Visi protams Daugavpilī nav krievi.Vēl Daugavpilī ir mācību iestādes,kurās mācās jaunieši no visa reģiona. Protams arī latvieši(latgaļi arī ir latvieši).Ja tu nejauši piegāji pie studentu grupiņas,nav brīnums,ka atbildēja latviski.Vietējie Dpils atsaldeņi tev latviski neatbildētu.Tomēr ļoti dominē krievu valoda.Un daudz Putina fanu.Informatīvā telpa tikai krievu un baltkrievu.Personīgā pieredze - biju tur bērēs kādus gadus atpakaļ.Nu bēres laikam nav īstā vieta kur paust politiskos uzskatus un aģitēt. Pie manis pienāca viens tāds tipiņš - Nu ko,kad tad rīdzinieki brauks apšaut latgaļus?Kur tu tādus brīnumus dzirdēji?Pa Krievijas TV.Nu skaidrs. Jautājums nāca negaidīts un laika pārdomām nebija.Atbilde -protams.ka brauks.Un apšaus arī. Es šoreiz aizmirsu automātu mājās.Nākošreiz noteikti būs līdzi.Palika stāvot ar atkārušos žokli. Interesanti kādu atbildi viņš gaidīja?
18.janvāris 2025, 18:14 | links

Pastāsti, kāda jēga būs bijusi Ukrainas cīņai pret Krieviju ja Tramps izlems ka karš vienkāŗši jāizbeidz, Krievijai jāatdod visas iekarotās teritorijas, Ukrainu neņemt ne NATO, ne ES, vismaz 20 gadu, pēc maskavas pieprasijuma Ukrainā ieviest krievu valodu kā valsts valodu, un citi mēsli ko naudas maizi var vēl piedāvāt.

FishMV, 18.janvāris 2025, 15:41

jēga skaidra - saliedēs ukraiņu nāciju. jo lielāki upuri, jo lielāka vērtība rezultātam!!

Cik LV barikāžu laikā kritušo? Precīzi nezinu, līdz 50? ...tāpēc arī šodien, 34 gadus pēc barikādēm jautājam sev - kas es esmu?? par ko stāvēju?? kāpēc tas nepiepildījās?? kā, kur, kad padirsām savu uzvaru??

daudz jautājumu, maz atbilžu...
18.janvāris 2025, 17:25 | links

Un krievi agri vai vēlu to izspēlēs, par to vairs nav nekādu šaubu. Nav nekā, kas viņus traucētu. Varbūt tāpēc zviedri pārdod pierobežas zemes.
18.janvāris 2025, 17:05 | links

Es varu vēl vairāk sabiezināt. Pilnīgi reāls scenārijs. 100% būtu realizējies, ja orki nebūtu iestrēguši Ukrainā.

Tātad - nodevējs elksniņš lūdz caru aizstāvēt krievalodīgos, momentā iebrauc tanki as pāris k orkiem (jo robežas brīvas, nekas netraucē). Tālāk elksniņš pasludina Daugavpils pievienošanos "brāligajai" orku saimei, cars uzreiz akceptē un rietumiem paziņo, lai nejaucas, citādi sekos trieciens ar kodolieročiem. Un ko tālāk? Ja izdosies, nākamais uzreiz būs Rīga, ja nē, nekas, pagaidīs kamēr Rīgas domē būs savējie. Un tas tikai laika jautājums.
18.janvāris 2025, 16:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager