Paldies par atsauksmēm. Tas man ar čomu ienāca prātā paprovēt sataisīt, jo oridžinal baigi dārgas paliek. Izrādās, ka lido labāk nekā oriģīnālās, un zivi arī ķer. viena 53 Babītē :) un 90+ pie laivas aizgāja.
Pagaidām no Miura mouse atšķiras:
#svars - katram māneklim svārstās pa daži grami un nevienam nav kā oriģinālajam
# peldamība ir dažāda atšķirībā cik daudz svinu saliek iekšā, var uztaisīt no peldoša līdz ātri grimstošam - miura ir visas vienādas slow sink
# garumu var pamainīt liekot citas astes, gan jau astes var liet drusku citādas, kaut kādas pumpiņas vai caurumus salikt virsū.
# krāsas ir custom, divas vienādas neuztaisīsim u un tas nav vajadzīgs
Nu lūk tas arī man ir jautājums cik un kas ir jāpamaina no original, lai var ebay, etsy utt tirgot, kaut vai FB, lai vietējie cvc pārstāvji spiegdami nevar mesties virsū ar patentiem.
Pagaidām no Miura mouse atšķiras:
#svars - katram māneklim svārstās pa daži grami un nevienam nav kā oriģinālajam
# peldamība ir dažāda atšķirībā cik daudz svinu saliek iekšā, var uztaisīt no peldoša līdz ātri grimstošam - miura ir visas vienādas slow sink
# garumu var pamainīt liekot citas astes, gan jau astes var liet drusku citādas, kaut kādas pumpiņas vai caurumus salikt virsū.
# krāsas ir custom, divas vienādas neuztaisīsim u un tas nav vajadzīgs
Nu lūk tas arī man ir jautājums cik un kas ir jāpamaina no original, lai var ebay, etsy utt tirgot, kaut vai FB, lai vietējie cvc pārstāvji spiegdami nevar mesties virsū ar patentiem.
7.septembris 2024, 08:38 | links