Jāsaprot arī tas ,ka mēs Baltieši (tādi paši ārieši) esam starp diviem dzirnakeņiem,i no austrumu ,i rietumu puses...Tad lūk domājam un veidojam savu viedokli..
12.janvāris 2018, 22:26 | links
Uldiņ,uz pareizo pusi domā..kada starpiba uz kuru pusi celveks griežas ja biļeteni ar krustiņiem ir jau sadrukāti:D
Bet jāsaprot to,ka tur tā politiskā elite patreiz ir starp divām spīlēm,-no vienas puses pieaugošais startautiskais (jeņķu) spiediens,no otras puses pieaugošā iekējā neapmierinātība par grūstošo dzīves līmeni...Vienīgais kas uzturēja nacionālo garu bija -Krim naš!
Tagadiņ, kad viņš ir naš un nekas labāks nenotiek ,tautiņa arī sāk kasīt pakausīšus un domāt,vai viss tas bij vajadzīgs...
Un te lūk nāk Grudjiks baltā zirgā un saka,gribat dzīvot labāk un arī Krims būs naš...
Kā domājat uz kuru pusi cilvēciņš pagriezīsies?
Tonis, 12.janvāris 2018, 21:33
Uldēn,turpinot vakardien uzsākto domu apmaiņu..Pastasti man ludzu kur tagad ir Deivids Kamerons:DD
Situācija Krievijā sāk veidoties interesanta.Tik spilgta uzlēcošā politiskā zvaigzne kā Grudjiks kopš
17. gada Krievijā nav bijusi..
Bet te ir bišku dziļāk jāpaprāto...
Putjiks,kā pasaules vadošās elites sākotnējais ieliktenis,savā posmā savu lomu bij izpildījis.Tagadiņ,kad viņš mēģina kļūt jau nekaunīgi patstāvīgāks,viņš ir jānomaina...
Es ceru ka šī foruma lasītāji nav tik naivi domājot , ka globālajā politikā viss notiek pats no sevis uz demokrātijas principiem...)
Tonis, 12.janvāris 2018, 20:52
Jā ES tam ir labs piemērs, tikai angļi pirmie to saprata un laicīgi notinās, bet mums vēl visas iespējas uz grimstošās un degradējošās savienības kuģa to visu pašiem uz savas un savu bērnu ,, ādas,, izjust.
Docents, 12.janvāris 2018, 21:04
Uldēn,turpinot vakardien uzsākto domu apmaiņu..
Situācija Krievijā sāk veidoties interesanta.Tik spilgta uzlēcošā politiskā zvaigzne kā Grudjiks kopš
Putjiks,kā pasaules vadošās elites sākotnējais ieliktenis,savā posmā savu lomu bij izpildījis.Tagadiņ,kad viņš mēģina kļūt jau nekaunīgi patstāvīgāks,viņš ir jānomaina...
Es ceru ka šī foruma lasītāji nav tik naivi domājot , ka globālajā politikā viss notiek pats no sevis uz demokrātijas principiem...)
Tonis [11.01.18]: Ieskatījos Ventā,tur mūsu čoms Docis ar lubrikantiem smērējās...)Saprotu ka Docis ir tavs čoms, bet par to ,ka kāds Docents vārdu izmainto izmainot D0cents kā ķīniešu sūdīga kopija. Bet aizliegt tak nevar, ja jau lv izmantot sliktas kvalitātes kopijas kā ķīniešu preces ir norma, visu izsaka ,, cena,, !
Jums te dāda pamīksta saruna veidojas. Netraucēšu .Arlabunakti.+PVN
Bralitis, 11.janvāris 2018, 22:25
Uldiņ,ieknābt sagribējās?galigi nē,Tu jau nu neesi tas kuru man gribetos knābāt,cienijams vīrs esi.
Tonis, 11.janvāris 2018, 22:07