Viesturs2 [14.jan]: Ja tik ļoti valstij vajag,tad pilns ss.lv ir ar gan nocirstiem gan nenocirstiem mežiemJā, Viestur, 100+k hektāri...
Izgulies lūdzu...
14.janvāris 2025, 22:12 | links
Viesturs2 [14.jan]: Ja tik ļoti valstij vajag,tad pilns ss.lv ir ar gan nocirstiem gan nenocirstiem mežiemJā, Viestur, 100+k hektāri...
Sodra, vismaz vairākumā īpašumu, ir sastādījuši jaunaudzes. Pat izstrādāja aizaugušās lauksaimniecības zemes un apstādīja.
dakterp, 14.janvāris 2025, 21:51
Viesturs2 [14.jan]: Varbūt kāds vēlas no manis nopirkt tukšu dārga konjaka pudeli? Par sotaciņu atdošu.Nākotnē būs dārgāk !!!!!Neesmu iedziļinājies,bet visdrīzāk jau kailcirtes mēģina notirgot.Uzcepās uz baļķiem,tagad vēl par valsts naudiņām gribās tukšu meža zemi noandelēt.Tak arī lidz šim valsts var no privātajiem izstrādātus meža īpašumus pirkt .Bet baigi neinteresē nopirkt. No zviedriem pēkšņi interese.Kļūdies. Sodra, vismaz vairākumā īpašumu, ir sastādījuši jaunaudzes. Pat izstrādāja aizaugušās lauksaimniecības zemes un apstādīja.
jegersz [14.jan]: Varbūt tos mežus vajag nacionalizēt? Nu tā, nacionālās drošības interesēs.Var arī tā, bet ne šodienas gadījumā.
Bjorgvins, 14.janvāris 2025, 21:25
Ko tik traki, varbūt atpirkt par kadastrālo vērtību piespiedu kārtā :D, tad ar Zviedri uz pakaļas paliktu.
jegersz [14.jan]: jegersz,Ja šķiet, tad uz baznīcu jāiet... :)
Nekā personīga, bet ir kāda lieta/tēma, kurā Tu nebūtu "profesionālis"?
snipiens,
Kāds vēl krievu bizness?
Investējot 325mio, sešos/septiņos gados nopelnīt tīrajā 175mio?
Es nemaz nerunāju par to, cik viņi nopelnīja izstrādājot iegādātos īpašumus...
Un šajā sakarā(lai kā man arī Krauze nepatiktu), pareizi saka. Jāpērk ir valstij atpakaļ, to ko savu laiku privātie notirgoja zviedriem.
Jā, jācīnās par summām, bet jāpērk!
dakterp, 14.janvāris 2025, 20:47
Lasi uzmanīgāk!
Piemēram mans pēdējais komentārs sākas : "Nezinu, bet man šķiet"!
Varbūt tos mežus vajag nacionalizēt? Nu tā, nacionālās drošības interesēs.
Bjorgvins, 14.janvāris 2025, 21:25
jegersz,
Nekā personīga, bet ir kāda lieta/tēma, kurā Tu nebūtu "profesionālis"?
snipiens,
Kāds vēl krievu bizness?
Investējot 325mio, sešos/septiņos gados nopelnīt tīrajā 175mio?
Es nemaz nerunāju par to, cik viņi nopelnīja izstrādājot iegādātos īpašumus...
Un šajā sakarā(lai kā man arī Krauze nepatiktu), pareizi saka. Jāpērk ir valstij atpakaļ, to ko savu laiku privātie notirgoja zviedriem.
Jā, jācīnās par summām, bet jāpērk!
dakterp, 14.janvāris 2025, 20:47
jegerszAB jau arī šmugulējās kā var https://jauns.lv/raksts/zinas/229051-premjers-prasa-skaidrojumus-par-airbaltic-pilotu-algam
Bet kad ķersies LVM klāt auditēt, tad tur man šķiet tādas shēmas līdīs ārā, ka maz neliksies.
Nu re...vari ja gribi :).Meitas uzņēmumi,otrais pensiju fonds,utt. paņeslas zvizda pa kočkam :)...,,ļams" tam,,,ļams" šitam...viss kā AB.:)
snipiens, 14.janvāris 2025, 19:01
Nezinu, bet man šķiet LVM nofīret ar tūkstoš apakšuzņēmējiem visādus atkatus ir vieglāk, kā aviācijas nozarē, papildus ja tev ir stabila peļņa un rentabilitāte tirgojot valsts koksni, tad arī mazāk skatās uz pirkstiem, ka tur kādi 50-100 miljoni gadā tiek izšeptēti.
Ceļus gan viņi labus mežos taisa, tik kaitina tie stāvie grāvji.
jegersz, 14.janvāris 2025, 19:28
jegersz
Bet kad ķersies LVM klāt auditēt, tad tur man šķiet tādas shēmas līdīs ārā, ka maz neliksies.
Nu re...vari ja gribi :).Meitas uzņēmumi,otrais pensiju fonds,utt. paņeslas zvizda pa kočkam :)...,,ļams" tam,,,ļams" šitam...viss kā AB.:)
snipiens, 14.janvāris 2025, 19:01
snipiens [14.jan]: LV pārdod mežus,pēc tam pērk atpakaļTie meži ir nopirkti no privātajiem.
LV pārdod mežus,pēc tam pērk atpakaļ :)...skaista mana tēvu zeme,kas vēl tādu otru dos :)
Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) tviterī atzīmē, ka Latvijai ir jāizmanto šī iespēja un jāiegādājas piedāvātie meži, piebilstot, ka tas ir nacionālo interešu jautājums, tostarp valsts drošības un ekonomiskās drošības.
snipiens, 14.janvāris 2025, 18:38