Man medus riebās, bet brālēnam gan ne. Aizrāvās ar to tēmu. Gan jau vēl tagad tehnikumā pasniedz biškopību. Precīzi nezinu, sen nav satikts.
30.janvāris 2025, 22:19 | links
usis [29.jan]: sīrups lieliski aizstāj medu, gan konditorejā, gan kulinārijāKā teiktu Znaroks – nu, tas ir pizdec, šitā pateikt. :D
https://www.la.lv/velosipedu-stiprinajumi-vilciens-bus-tikai-tas-maksas-brangu-naudu
Krāsotiem tērauda stieņiem tagad pamatīgs uzcenojums.:D
Cope321, 30.janvāris 2025, 20:56
Padomju laikos, kad nebija saldumi, tad visiem mājās bija medus, tagad jau ne vienmēr un patēriņš ir krities.
Papildus tirgus ir sačakarēts man šķiet, jo piedāvājums ir liels un daudzi čakarē klientus gan šķaidot ar ūdeni, gan piebarojot bites ar cukuru, laižot arī cenu lejā un beigās tas kas ir godīgs bitenieks paliek zaudētājos.
jegersz, 30.janvāris 2025, 18:33
Jā, bija pasaulē labākais plombirs.
usis, 30.janvāris 2025, 19:37
Saldumu nebija???????
BrunoL, 30.janvāris 2025, 19:05
usis un ūdens varētu pastudēt, kas ir vienkāršie un saliktie cukuri kaut te https://www.gemoss.lv/cukuru-veidi-un-alternativie-saldinataji un tad varam gudri papirst :)Sen jau izpētits,ja cilvēks cukuru izdomā aizstāt ar medu,tad veselībai ieguvums 0,aknas aptaukošanās un vispārēja aptaukošanās garantēta,ja medu lieto druksu nekas slikts nenotiks,ir jau tur drusku vitamīni un minerāli kas vajadzīgi organismam,bet nekāda maģiskā ārstnieciskā efekta nav,kā tas ir piedēvēts no seniem laikiem
papildus usim - jā, "Dan sukker zeltainais sīrups" ir invertēts cukurs (saharoze sašķelta glikozē un fruktozē), bet tas tik un tā nav medus. Medū papildus ir arī organiskās skābes, minerālvielas, enzīmi un vitamīni.
Termiski apstrādājot (kulinārijā & konditorejā) daudz kas no tā labuma iet bojā, piekrītu... bet cilvēki medu pērk ne jau priekš medus kūkām :)
daddy_j, 30.janvāris 2025, 09:19
.. jūs pat te, mazohistiski noniecinat paši sevi !
Bitēm ir vienalga kā dēvejat viņām atņemto produktu.
Jon-Hill, 30.janvāris 2025, 06:57