Dāvi, Tevī paklausoties, varētu likties, ka ceļu būve ir vienīgā/lielākā LV problēma :)
30.augusts 2024, 07:59 | links
Tiem kas jau bezgalību pulē Slokas ielu ir pilnīgi pofig kas notiek ar Somijas valdību.
Jurik, 29.augusts 2024, 17:57
Davis-Di [29.aug]: RaimisD [13:53]: Šodien pa radžiņu.Tiem kas jau bezgalību pulē Slokas ielu ir pilnīgi pofig kas notiek ar Somijas valdību.
Valdība ziņo -
,,Rīgas autoceļu remontdarbi norit pēc plāna"
Izrādās ,ka šitāds pizdec bija ieplānots. Asfaltā ierullēt šitos plānotājus.
Ir padaudz braukāts pa Eiropu, jāteic, ka tik ilgi, neorganizēti, nekvalitatīvi un dārgi ,ceļinieki strādā vienīgi Latvijā.
Nesakiet paldies par šo oriģinālo un vērtīgo atziņu.Somijā piemēram par tādu darbu kristu ne tikai pašvaldības, bet arī valdība. Tas ir psc kā, kas notiek.
RaimisD [29.aug]: Šodien pa radžiņu.Somijā piemēram par tādu darbu kristu ne tikai pašvaldības, bet arī valdība. Tas ir psc kā, kas notiek.
Valdība ziņo -
,,Rīgas autoceļu remontdarbi norit pēc plāna"
Izrādās ,ka šitāds pizdec bija ieplānots. Asfaltā ierullēt šitos plānotājus.
Ir padaudz braukāts pa Eiropu, jāteic, ka tik ilgi, neorganizēti, nekvalitatīvi un dārgi ,ceļinieki strādā vienīgi Latvijā.
Nesakiet paldies par šo oriģinālo un vērtīgo atziņu.
RaimisD [16.aug]: FSB virsnieka atbilde.Pat kļuva interesanti, samērīti krāniņiem starptautiski :DDD
,,Tas ne mums ir maziņi, jums ir lielas"
RaimisD [16.aug]: Labākam noskaņojumam :)Ddd,Hruščovs arī bija hohols
,,Sociālajos tīklos par hitu kļuvis kāds video, kurā kundze no Krievijas sarunājas ar kādu vīrieti un atklāj, ka jau no paša sākuma bijusi pārliecināta, ka Ukraina gūs uzvaru pār okupantu armiju. "
,,Lūk, kundzes atklāsmes!
Protams, ka es zinu, es jau no pirmās dienas zināju.
Es sacīju:
“Ukraina uzvarēs. Kāda velna pēc jūs tur līdāt? Neviens man neticēja.”
FSB virsnieks pat ar mani strīdējās. Es sacīju: “Ukraina uzvarēs.” Viņš atbildēja: “Kāpēc? Mums taču ir tik daudz ieroču.” Bet es viņam atbildēju: “Ukraina mums pateiksies par metāllūžņiem, kārtīgi mums sados, un viss beigsies ar to, ka mēs maksāsim kompensācijas.”
Es viņam pastāstīju par ukraiņu lomu Padomju savienībā. Par viņu intelektu. Viņi izpētīja kosmosu, daudzi zinātnieki un lieli cilvēki bija ukraiņi. Viņi izgudroja dažādas lidmašīnas.
Teicu viņam: “Jūs pat līdz šim neesat iemācījušies, kā uztaisīt naglu. Kur jūs esat ielīduši? Jums, krieviem, no sākuma jāiemācās, kā apmierināt savas sievietes.” Es tā arī teicu. Viņas ir visdusmīgākās sievietes pasaulē, jo ne reizi nav pieredzējušas orgasmu no jūsu marinētajiem gurķīšiem, kas ir nabas lielumā. Kāpēc jūs lienat visā pasaulē? "
FSB virsnieka atbilde.
,,Tas ne mums ir maziņi, jums ir lielas"
:)))
https://www.la.lv/video-iespejams-gudraka-omite-krievija-uzspridzina-soctiklus-atklajot-kapec-ukraina-uzvares-kara-ar-krieviju
Bjorgvins [23.jūl]: Daddy,tu par ko?Nu filmiņā, ka zili balts karogs nozīmē "hoļera uz borta"?? :)
daddy_j, 23.jūlijs 2024, 21:51
daddy_j [23.jūl]: Nu filmiņā, ka zili balts karogs nozīmē "hoļera uz borta"?? :)Grams bezjēdzīgas informācijas.