Papildus videoatskatei pāris vārdos kā gāja kopumā - tātad ezerā iebraucu ap pussešiem. Sākumā slaideris (mazais) - viens gandrīz mērs pieteicās jau visai drīz, bet man gribējās kaut ko smalkāku pamētāt - tāpēc uzliku 1. numura rotiņu. Salasīju 6 asarus (līdz grami 150) un vēl vienu knapmēriņu dabūju. Kad nokļuvu līdz šīs dienas galamērķim, iedomājos, kāpēc gan nepamēģināt virsminieku, bet šoreiz "sunīti"...lai gari nav jāraksta, izdarīju tikai 5 metienus, kuru laikā bija divi uzbrukumi un trešais mēģinājums bija sekmīgs. Sākumā gan nesapratu cik liela ir zivs, tikai nojautu, ka mērs ir noteikti, bet tad jau sākās cīniņš...grūti piefiksēt to laiku, bet domāju, ka minūtes septiņas. Neforsēju, jo štrumi galīgi smalki (Salmo Microtech kāts, Shimano Alivio 1000 spolīte, ķīniešu pītā aukla 0,08). Labi, ka zāles sākušas intensīvi pūt, tas šoreiz nebija par labu līdakai, jo cīņa pamatā notika lēpeņu audzē. Lieki piebilst, ka uztveramā tīkliņa man nekad nav bijis...:D. Bet rezultāts ir visai patīkams, jo pagaidām mans personīgais rekords! Ne asakas!
4.septembris 2013, 22:49 |
links