Vienmēr esmu uzskatījis, ka atrast pareizo atslēdziņu zivij ir viena no galvenajām copes sastāvdaļām, kas sniedz gandarījumu no šī azartiskā procesa. Tagad jau grūti kaut ko ieteikt, jo veikalu plaukti ir pārpildīti ar visdažādākajām gumijām, ka pašam jau ir grūtu izdarīt izvēli. Ir dārgākas, lētākas, ir kopijas, ir oriģināli veidojumi. Pats šogad eksperimenta kārtā pasūtīju no Ķīnas it kā Tiogas kopijas - un strādā tās ļoti labi, kaut maksā visai lēti. Jā, ir arī daži labi favorīti no japāņu brendiem, kuri it kā ķer vienmēr un visur. Savas prioritātes kopumā mainījis neesmu - viss, kas līdzīgs Tiogām, Ballistiem, Hogijiem man joprojām patīk un tie mānekļi ķer. Krāsas - man patīk labāk dabiskās, bet noteikti jābūt ir arī kādai baltai vai spilgtai gumijai. Bija no Ķīnas atnākušas džavastik kopijas - arī ļoti labi ķer zivi. Bet džigotāju pulciņš te Liepājā ir pietiekoši liels un katrs no tiem māk noķert savu zivi, jo ar zivīm jau pie mums ir kopumā labi, var gan laivas, gan no krasta. Tā kā mašīnā kāts ir līdz, pat pusdienlaikā pieskrienu pie ezera...tā jau ir diagnoze. ;) Ne asakas!
13.septembris 2017, 17:10 |
links