Pazudis L-632 laivas īpašnieks. Sūtiet ziņu.
19.augusts 2016, 17:09 | links
Vai no šīm zvejas licencēm un zvejas rūpala kaut kas nonāk arī finansiāli ezeram atpakaļ? Parasti mēs runājam tikai par makšķerēšanas licencēm, kuras arī veido Liepājas ezers budžetu.
Flakais, 17.augusts 2016, 21:45
Kaut kā dikti neproporcionāli sadalās tā nozveja...:D
Flakais, 17.augusts 2016, 20:41
Mazliet "atšķaidīšu" jauko diskusiju ar nelielu atskaitīti. Veselu mūžību nebiju bijis uz copi ezerā. Neaizgāju tur arī šodien, bet gan uz pilsētas kanālu. Iemesls viens - visai sparīgais vējiņš, kas pie kanāla, tomēr, bija kaut cik komforta robežās, jo pūta no muguras. Tradicionālo MJ nomainīju uz pavadas sistēmu, kas arī kādu laiku nebija darbināta. Lielas cerības neliku, jo pa lielam jau tas kanāls ir visai svešs, bet kaut kas pa lēnām lasījās. Asaru nebija daudz, kopā 27 un arī izmērs sīks, viens lielākais gan bija ap 400 grami. Kā bonuss vēl 3 līdaciņas,no kurām divas pat iekļāvās mēros. Lielākajai 54 cm. Nu pēc tik lielas pauzes un nepazīstamos ūdeņos pat ne tik peļami. Turpināsim pilnveidoties. Ne asakas! ;)
Flakais, 16.augusts 2016, 21:19
Man ka jaunam Liepajas iedzivotajam interesanti uz ko tiesi kerat? varbut krasu vai izmeru varat pateikt, ja nau baigais noslepums.
Ar cienu, Sergejs.
SergejSH, 16.augusts 2016, 22:27
Mazliet "atšķaidīšu" jauko diskusiju ar nelielu atskaitīti. Veselu mūžību nebiju bijis uz copi ezerā. Neaizgāju tur arī šodien, bet gan uz pilsētas kanālu. Iemesls viens - visai sparīgais vējiņš, kas pie kanāla, tomēr, bija kaut cik komforta robežās, jo pūta no muguras. Tradicionālo MJ nomainīju uz pavadas sistēmu, kas arī kādu laiku nebija darbināta. Lielas cerības neliku, jo pa lielam jau tas kanāls ir visai svešs, bet kaut kas pa lēnām lasījās. Asaru nebija daudz, kopā 27 un arī izmērs sīks, viens lielākais gan bija ap 400 grami. Kā bonuss vēl 3 līdaciņas,no kurām divas pat iekļāvās mēros. Lielākajai 54 cm. Nu pēc tik lielas pauzes un nepazīstamos ūdeņos pat ne tik peļami. Turpināsim pilnveidoties. Ne asakas! ;)
Flakais, 16.augusts 2016, 21:19
Kas attiecas un necieņu, šo to ari piefixeju kad iesaaku sarunu pa tirisanu,zimem utt, saxim ar zimem. Pixteju ilgi pa zimi kanala pusee jo tiesam redzet tumsa vinu newareja, un pļurxteju ilgi pa to zimi, un skat zime paradijas tur kur vinai vajadzetu but. Lidz zime paradijas daudzi teica to pasu ko es ka vinu tur vajag (taj laika kka visiem bija vienalga ka es rakstu ka tik butu zime kur vinai pienakas but) tad es iesaaku temu pa tirisanu, pa amuuriem, daudzi bija par/teica ka laba doma utt, bet taj pasa laika paradijas kads kam ta ideja nepatika un pareje foruma lietotaji atbalstja vinu (kaut gan sakuma teica ko citu) pec tam cilveks pateica ka vinam nepatik ka es raxtu,un cilveki paradijas vel kam nepatik. TAD SANAK GANDRIZ BARA INSTINKTS, UN CILVEKI NEIEDZILINAS KO ES RAXTU BET GAN KA ES RAXTU
rkvk1992, 16.augusts 2016, 16:03