Gribu aizlaist pasēdēt ar fīderi pie Latvijas gāzes,varbūt kāds man var pateikt kādu licenzi man tur japērk?
3.augusts 2016, 19:12 | links
Priexlikumi pa tirisanu ir vairakkart atskanejusi un vairaku gadu garuma,un kads ir kko panacis?
rkvk1992, 1.augusts 2016, 10:33
piedāvājumā viņiem nerādās, bet mēģināšu sarunāt kko :)
Dzeerve, 30.jūlijs 2016, 12:45
Sveiki! varbūt kāds zin, kur Liepājā, izņemot niknaslaivas.lv, var izīrēt kajakus uz vairākām dienām?
Dzeerve, 30.jūlijs 2016, 12:15
Sveiki! varbūt kāds zin, kur Liepājā, izņemot niknaslaivas.lv, var izīrēt kajakus uz vairākām dienām?
Dzeerve, 30.jūlijs 2016, 12:15
Vakar 24.07 pavadīju pēcpusdienu ezerā ar ģimeni. Mērķis bija, sievai pirmajos metienos nokoda vobleri, jo pavadu nelietoju. Tā gar dambi uz lidostas pusi airējot nonācām vairākos asaru aktivitātes punktos, dauzīja mailes, tiku pie vairākiem smukiem asariem, visi piebāzti ar 10-20 mm garām mailēm, tā ka birst no mutes ārā. Enkurs līdzi nebija. Tiklīdz uzspīdēja saule, tā visapkārt notika asaru dejas, tādu aktivitāti sen nebiju novērojis. Tā kā mērķis nebija saķert vakariņas, vēroju notiekošo un domāju, kā būtu, ja būtu gājis 1 uz copi un ar iebrišanas metodi. Man patika. Visiem ne asakas.
mucinsh, 25.jūlijs 2016, 11:31