Lielupe

Willy tik neuztver manis teikto kā uzbraucienu par bildi.
Tā bija piebilde vai skaidrojums Bebrs jokam ,,Es nesaprotu, cik reizes var bildēt vienu un to pašu līdaku ? :D"
,,klusā daba,, ir tēlotāj mākslas žanrs . Nevar viņu, vienu un to pašu kompozīciju pasniegt katru reizi super oriģināli.
Gluži kā ar Tavām bildēm.
Ja esi vienos un tajos pašos apstākļos tad grūti uztaisīt katru reizi savādāku bildi.
Bet prieks redzēt Tavus lomus, tas motivē, vieš cerību, vajag tik strādāt un būs.
21.augusts 2022, 20:56 | links
 
Bebrs [21.08.22]: Šitā ir forši "nohuminēzēta" :)
Varbūt pastāsti kā tu to dari!??nav vimba,kas pati ātri nosprāgst!:D
Humanizēju visas vienādi,pēc iespējas ātrāk vēl sačokā,nekad dzìvai zivij plaķenes rīklē nebāžu!šī vienk iebāza purnu sačoka acī un sāka griezties...
21.augusts 2022, 16:02 | links
 
Šitā ir forši "nohuminēzēta" :)

21.augusts 2022, 15:14 | links
 
RaimisD [21.08.22]: Bebrs [10:16]: Es nesaprotu, cik reizes var bildēt vienu un to pašu līdaku ? :DŅemtu Willy laivā kādu čomu, copes biedru, būtu smukas bildes. A tā nākas samierināties ,,klusā daba ar ābolu" stilā :)

Galvenais lai ir ko bildēt!Maniem čomiem visiem savas laivas!:) un mana laiva ir vienam!...cope laba.vakarā viena,no rìta trìs un pāris copes!paziņa bij ar čomu,tiem ar pa skaisto!bet CL ne atskaiti ne bildes neliks...
21.augusts 2022, 13:40 | links
 
Fotogrāfiju daudzums jau laikam nav reglamentēts. Un ja ir ko fotogrāfēt....
21.augusts 2022, 13:31 | links
 
Bebrs [21.08.22]: Es nesaprotu, cik reizes var bildēt vienu un to pašu līdaku ? :D
Ņemtu Willy laivā kādu čomu, copes biedru, būtu smukas bildes. A tā nākas samierināties ,,klusā daba ar ābolu" stilā :)
21.augusts 2022, 12:36 | links
 
Bebrs [21.08.22]: Es nesaprotu, cik reizes var bildēt vienu un to pašu līdaku ? :D

Kā jau bērnudārzā!;)
21.augusts 2022, 11:04 | links
 
Es nesaprotu, cik reizes var bildēt vienu un to pašu līdaku ? :D
21.augusts 2022, 10:16 | links
 

Rīta cope....
21.augusts 2022, 09:32 | links
 
Izskatās riktīg lab. grilēt nevar?

Bebrs, 20.augusts 2022, 19:22


Ja māki gaļu/šašliku uzcept nesadedzinot, tad arī šo izcepsi, un pat būs vēl labāk kā cepeškrāsnī - kraukšķīgs, un ļoti gardi!
21.augusts 2022, 00:39 | links
 

Tikmēr Lielupe...
20.augusts 2022, 20:21 | links
 
Karstiem vakariem pie aliņa var noderēt šāda recepte:
Samaļ līdakau vai žani, ja žani izfilē labi var sagriezt tikai gabaliņos - sāls, pipars, drusku ķiplociņš (ar sali uzmanīgi, jo Latvijā nopērkamais bekons ir pasāļš),
tad masu ietin bekonā un uz 15min cepeškrāsnī.



Davis-Di, 20.augusts 2022, 17:34

Izskatās riktīg lab. grilēt nevar?
20.augusts 2022, 19:22 | links
 
Karstiem vakariem pie aliņa var noderēt šāda recepte:
Samaļ līdakau vai žani, ja žani izfilē labi var sagriezt tikai gabaliņos - sāls, pipars, drusku ķiplociņš (ar sali uzmanīgi, jo Latvijā nopērkamais bekons ir pasāļš),
tad masu ietin bekonā un uz 15min cepeškrāsnī.

20.augusts 2022, 17:34 | links
 
Kādas 30min gan noturu pirms krāsns
20.augusts 2022, 17:33 | links
 
Davis-Di [20.08.22]: Ja tu uzspied citronu sulu ēdot tā ir cita lieta
Gan, gan. Ierīvējot garšvielas, sāli un bišķi citrona sulas pa virsu. Un krāsnī iekšā, nemarinēju iepriekš. Liekot galdā šķēlīti svaiga klāt.
20.augusts 2022, 17:33 | links
 
Cik man nācies ēst Somijas un Zviedrijas restorānos, lasis vienmēr ir pagatavots bez citrona un ēdienkartē nebūs minēta citrona marināde, vienīgais pie garnējuma malā var būt citrons, bet tas ir tiem, kam nepatīk specifiskā jūras zivju garša, jo citrons viņu faktiski nomāc. Es gan parasti izvēlos zandartu vai brieža gaļas steiku Somijā. Divus gadus neesmu dēļ C19 bijis Somijā, bet Septembrī būšu un pat vakariņas jau ir ieplānotas restorānā :)
20.augusts 2022, 17:24 | links
 
Cepenē gatavots lasis savā sulā + garšvielas man sanāk samērā pliekans. Citroniņš piedot tādu foršu skābumiņu.

RaimisD, 20.augusts 2022, 16:28


Ja tu uzspied citronu sulu ēdot tā ir cita lieta, bet ja to izmanto marinādē vai uz gatavu ēdienu, kas kādu laiku stāv uz galda, manā skatījumā tā ir ēdiena sabojāšana, bet kā jau minēju tā ir gaumes lieta.

Daudzi jau uzskata, ka Itāļu bolonezi var uztaisīt ar veikalā nopirktiem makaroniem un daudz tomātu mērces, ko pievieno maltai gaļai, kuru cepot izgāžas daudz smirdoša ūdens!
20.augusts 2022, 17:09 | links
 
Davis-Di [20.08.22]: Daudzās sēklās ir zilskābe, kas veido rūgtuma garšu! Piemēram ja taisa Ķiršu vai Citronu uzlējumu obligāti kauliņi jāizņem!
Citronu zivīm nemēdzu izmantot, jo manā skatījumā citrona sula nomāc zivs garšu un faktiski sabojā ēdienu, tas tā pat kā augstas klases Argentīnas steiku ēst ar kečupu, bet tas tā gaumes lieta!
Cepenē gatavots lasis savā sulā + garšvielas man sanāk samērā pliekans. Citroniņš piedot tādu foršu skābumiņu.
20.augusts 2022, 16:28 | links
 
Daudzās sēklās ir zilskābe, kas veido rūgtuma garšu! Piemēram ja taisa Ķiršu vai Citronu uzlējumu obligāti kauliņi jāizņem!
Citronu zivīm nemēdzu izmantot, jo manā skatījumā citrona sula nomāc zivs garšu un faktiski sabojā ēdienu, tas tā pat kā augstas klases Argentīnas steiku ēst ar kečupu, bet tas tā gaumes lieta!
20.augusts 2022, 16:09 | links
 
RaimisD [20.08.22]: Willy [17m]: ...iepriekšējo liku ar citronu ar mizu un sanāca rūgts!tā ka ar citroniem prātīgi,labāk laikam bez mizas!Rūktumu var dot arī citrona sēkliņas.
Marinējot gaļu, izspiežot sulu skatieties, lai sēkliņas nesabirst marinādē. Īpaši izteikti var just rūgtumu, kad ilgāk sanāk noturēt marinējumu.
Iespējams,jo iepriekšejo arī liku tāpat!sēklas gan nepiefiksēju!
20.augusts 2022, 15:26 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager