Willy jaunais profils!!:)
16.augusts 2022, 14:00 | links
KristapsS [16.08.22]: Arkso [36m]: Sveiki! Pasakiet lūdzu telefona numuru laivu bāzei pie Kalnciema tilta.Vajadzētu būt šim +371 26 321 118.Laivu bāze Kalnciema muiža.Paldies
Arkso [16.08.22]: Sveiki! Pasakiet lūdzu telefona numuru laivu bāzei pie Kalnciema tilta.Vajadzētu būt šim +371 26 321 118.Laivu bāze Kalnciema muiža.
Kuto [15.08.22]: Kaut kāda mistika ar breksi. Pavisam pazudis Tetele, Vitoliņi, Klosteris visur klusums. Kā jums? Pa retam gan dzird ka kāds izvilcis, bet braukājot pašam pa nullēm un visi ka sēž arī sūdzās.Nav problēmas ar breksi,no Rīgas 15km atālumā,var sākt vilkt breksi. Neteikšu kad copes ir daudz,bet kad ir cope,tad ļoti izteikta.
kapteinis67 [15.08.22]: Lieliski Willy! Mēness gan riebīgi sarkans!Jā!rižijs kā mans Peto!;))...uzvelcēju žani melnā tumsā,bet nekā..
ralflauren [15.08.22]: Kas māk tam nāk, bez lielām cerībām man un kolēģim. Mierīgi mētāju bb blakām willy, dzirdu IR! Peldu klāt, prasu vai smuku saulrieta bildi vajag, protams, ka vajag. Vismaz kāds action!!
P.S bildes nosūtiju
Willy [15.08.22]: Lielupe...viegli nav,bet saulrietā viena ieblieza smuki!77cm.Willy super ! Apskaužu tavu centību. Ja man nav izredzes vismaz 20% es lecu nost. Bet Tu šancē arī pie minimālām cerībām, teiktu pie niecīgām izredzēm tikt pie pieklājīgas trijnieces+.