Willy [02.07.21]: ...visu salikt busā-7min!:)Willgur. Tev tur gali novītuši.
2.jūlijs 2021, 16:26 | links
Willy [02.07.21]: ...visu salikt busā-7min!:)Willgur. Tev tur gali novītuši.
Pravietis [02.07.21]: Dairis333 [10:52]: Visādā ziņā - Visu cieņu večiem, kam ir "iekšās"celties tik agri vairākus rītus pēc kārtas!;)....tas kā kuram sanāk!man 2:00 piecelties nav problēmu,bet visu nakti nosēdēt pie ūdens, vai laivā pagrūti!ir gadījies ka visu 6:00 no rīta salieku busā,lai brauktu mājās,bet jūtu ka miegu ciet!Liekos blakus laivai un guļu!:)Vienreiz naktī gribēju laivā pasnaust!iekārtojos,bet odi neļāva aizmigt!:)...enkurs gan bij zālēs!
Willy, 2.jūlijs 2021, 12:10
Visforšākais ir aizmigt laivā. Vējiņš un straume tevi liegani aiznes kaut kur......pamosties un nezini kur atrodies. Nav jau iela, lai paprasītu uz kuru pusi airēties......:).
Pravietis [02.07.21]: Dairis333 [10:52]: Visādā ziņā - Visu cieņu večiem, kam ir "iekšās"celties tik agri vairākus rītus pēc kārtas!;)....tas kā kuram sanāk!man 2:00 piecelties nav problēmu,bet visu nakti nosēdēt pie ūdens, vai laivā pagrūti!ir gadījies ka visu 6:00 no rīta salieku busā,lai brauktu mājās,bet jūtu ka miegu ciet!Liekos blakus laivai un guļu!:)kaņierī tā bij bijis.pamodos, kad gulbis iemauca ar spārnu pa muti.biju ienests viņu teritorijā, šis mazoa sargaaja
Visforšākais ir aizmigt laivā. Vējiņš un straume tevi liegani aiznes kaut kur......pamosties un nezini kur atrodies. Nav jau iela, lai paprasītu uz kuru pusi airēties......:).
Dairis333 [10:52]: Visādā ziņā - Visu cieņu večiem, kam ir "iekšās"celties tik agri vairākus rītus pēc kārtas!;)....tas kā kuram sanāk!man 2:00 piecelties nav problēmu,bet visu nakti nosēdēt pie ūdens, vai laivā pagrūti!ir gadījies ka visu 6:00 no rīta salieku busā,lai brauktu mājās,bet jūtu ka miegu ciet!Liekos blakus laivai un guļu!:)
Willy [02.07.21]: Dairis333 [10:52]: Visādā ziņā - Visu cieņu večiem, kam ir "iekšās"celties tik agri vairākus rītus pēc kārtas!;)....tas kā kuram sanāk!man 2:00 piecelties nav problēmu,bet visu nakti nosēdēt pie ūdens, vai laivā pagrūti!ir gadījies ka visu 6:00 no rīta salieku busā,lai brauktu mājās,bet jūtu ka miegu ciet!Liekos blakus laivai un guļu!:)ar divpadsmit 24h dežūrām mēnesī rezidentūras laikā šis ir tīrais nieks
Dairis333 [02.07.21]: Visādā ziņā - Visu cieņu večiem, kam ir "iekšās"celties tik agri vairākus rītus pēc kārtas!;)....tas kā kuram sanāk!man 2:00 piecelties nav problēmu,bet visu nakti nosēdēt pie ūdens, vai laivā pagrūti!ir gadījies ka visu 6:00 no rīta salieku busā,lai brauktu mājās,bet jūtu ka miegu ciet!Liekos blakus laivai un guļu!:)
Ne katrs to var izturēt. Es, ja nepaguļu vismaz 6stundas nonstopā, tad visu dienu un vēl nākamo esmu kā izvārīts. Žaņu copē agrie rīti ir kā abpusēji griezīgs žiletes asmens, - necelsies - nedabūsi, piecelsies - mocīsies. . Galu galā kaut kā jau to dilemmu atrisinu, ceļos un noķeru. Bet ka otrā dienā atkal un tā 5 rītus no vietas!? Točna dzelzs veči!
basks, 2.jūlijs 2021, 09:33
Ne katrs to var izturēt. Es, ja nepaguļu vismaz 6stundas nonstopā, tad visu dienu un vēl nākamo esmu kā izvārīts. Žaņu copē agrie rīti ir kā abpusēji griezīgs žiletes asmens, - necelsies - nedabūsi, piecelsies - mocīsies. . Galu galā kaut kā jau to dilemmu atrisinu, ceļos un noķeru. Bet ka otrā dienā atkal un tā 5 rītus no vietas!? Točna dzelzs veči!
basks, 2.jūlijs 2021, 09:33
Willy [02.07.21]: svens76 [18m]: basks [22m]: Ne katrs to var izturēt. Es, ja nepaguļu vismaz 6stundas nonstopā, tad visu dienu un vēl nākamo esmu kā izvārīts. Žaņu copē agrie rīti ir kā abpusēji griezīgs žiletes asmens, - necelsies - nedabūsi, piecelsies - mocīsies. . Galu galā kaut kā jau to dilemmu atrisinu, ceļos un noķeru. Bet ka otrā dienā atkal un tā 5 rītus no vietas!? Točna dzelzs veči!vakarpusē otrais cēliens:);DDD Traks!bij ok
...kā gāja?šorīt nebij migla,un cope švakāka-man!:)
svens76 [02.07.21]: basks [22m]: Ne katrs to var izturēt. Es, ja nepaguļu vismaz 6stundas nonstopā, tad visu dienu un vēl nākamo esmu kā izvārīts. Žaņu copē agrie rīti ir kā abpusēji griezīgs žiletes asmens, - necelsies - nedabūsi, piecelsies - mocīsies. . Galu galā kaut kā jau to dilemmu atrisinu, ceļos un noķeru. Bet ka otrā dienā atkal un tā 5 rītus no vietas!? Točna dzelzs veči!vakarpusē otrais cēliens:);DDD Traks!
basks [02.07.21]: Ne katrs to var izturēt. Es, ja nepaguļu vismaz 6stundas nonstopā, tad visu dienu un vēl nākamo esmu kā izvārīts. Žaņu copē agrie rīti ir kā abpusēji griezīgs žiletes asmens, - necelsies - nedabūsi, piecelsies - mocīsies. . Galu galā kaut kā jau to dilemmu atrisinu, ceļos un noķeru. Bet ka otrā dienā atkal un tā 5 rītus no vietas!? Točna dzelzs veči!vakarpusē otrais cēliens:)