Neviens nepiemin vairs sarkano tārpiņu, kā tad bez tā. Vai tad neliekat tādēļ, ka mierīgākā dzīve un sīkie krahabori mazāk traucē. Es gan bez tā nekur, nomoka gan, bet jāstrādā.....
22.aprīlis 2019, 10:11 | links
Abavnieks [21.04.19]: Goda vārds smiekli nāk, īpaši lasot fishmen komentārus... :)Un, protams, ka izpratnei par vimbu copi ir jābūt. Cik tālai, nezinu, bet, katrā ziņā ne tik tuvai, kā tavējā!:)
Putjika gabalu liks... Nu murgs. :D
Tāla izpratne, ko nozīmē vimbu cope.
Nu nav šīs šogad, i mosk labi, ka tā.
Varbūt kāds oponēs, ka ir, jo izvilcis 8 gb.. Bet nav draugi :D
Abavnieks [21.04.19]: Goda vārds smiekli nāk, īpaši lasot fishmen komentārus... :)Smejies vai nesmejies, bet, ja grib un māk nedaudz pieskaņoties vimbas kaprīzēm, kā arī kārtīgi uzrukā startā, tad man šogad nav ne par kapeiku sliktāki rezultāti, kā citus gadus, savās copes vietās. Un ne man vienīgajam tur normas vācās nepieklājīgi ātri!
Putjika gabalu liks... Nu murgs. :D
Tāla izpratne, ko nozīmē vimbu cope.
Nu nav šīs šogad, i mosk labi, ka tā.
Varbūt kāds oponēs, ka ir, jo izvilcis 8 gb.. Bet nav draugi :D
Un kur slēp ja nav noslēpums?
Rondo, 20.aprīlis 2019, 22:39
march [21.04.19]: Vai nu jātrāpa. Vakar pie Garozas diezgan spēcīgi skuvos, kamēr kaimiņš metrus 30 tālāk līdz pusdienas laikam kādas normas 5-6 savilka. Varbūt pat vairāk. Papļāpājām - it kā viss tas pats - barotava, divas pavadas, garnele, bet... Varbūt kāda bedre iepretim bija, bet skaita ziņā apmēram 1:10. Citiem uz abām pusēm arī faktiski nekā.Pie šādas situācijas es noteikti uzliktu vienu smalku pavadiņu un mazu āķīti. Galā nevis garneli, bet 2-3 baltos.
Domaataajs [20.04.19]: Zivs ir, tikai jāatrod.Tiešām tā notiek?
Un ir gan pa dienu, gan nakti.
dažs labs ar pludu strādā rezultatīvi.
Par virsnormas zivju slēpšanu nerunāsim.
Tētelē no 24.00 līdz 5.00 +- normāla cope, normu salasiju, daudz tukšu copju, ar gaismu krietni sliktāk, knapi redzamas copītes, ap kādiem 7.30 vimbas pazuda vispār un atnāca maiļu bars, metiens 30 sekundes, mailīte galā. Veču daudz, neredzēju ka kko vilktu kāds. Izskatās, ka tiešām pie tāda ūdens līmeņa un neesošas straumes vimba tik tumsā aktīvi uzdarbojas
whoops, 20.aprīlis 2019, 19:35
Sveiki visiem!
Vakar biju Vītoliņos, no paša rīta, plkst. 6-8 kur met tur vimbas cope, kādas 3 vismaz pakāsu velkot un 5 dabūju, bet pēc plkst. 8/9 vispār nekā, tikai sīči raustīja :) Kaut kā ļoti dīvaini, ka pa dienu vimba nav..
Kolumbs, 20.aprīlis 2019, 17:42