Kuri bij pa nakti vismaz redzeju ka knapi stiepj uz masinu un skatas lai tik citi neredz.
31.marts 2019, 13:04 | links
jurciks66 [31.03.19]: jurciks66 [48m]: Es tuvākajā apkārtnē biju vienīgais, kurš fīderēja, tas arī izskaidro rezultātu. "7 vimbas uz trijiem" nozīmē tikai to, ka "razdačas" nav, bet, ieguldot darbu (lasi - barību), var veiksmi (lasi - vimbu taku) pavērst savā virzienā.Es ķeru arī ar fīderi un baroju vienu vienā točkā ieklipsētu otro mainīju distances bet nekā. Nulle vimbas.Piekritīšu kolumbam. Tomēr kādu bildi varētu tu ielikt lai nav tukša pļāpa. Ne asakas.
aivars777, 31.marts 2019, 11:19
Nevajag ķert ar fīderi, vajag fīderēt - tas nozīmē atrast potenciāli labāko vietu (nevis mest uz dullo), pareizi sagatavot barību, iebarot vietu, utt
jurciks66 [48m]: Es tuvākajā apkārtnē biju vienīgais, kurš fīderēja, tas arī izskaidro rezultātu. "7 vimbas uz trijiem" nozīmē tikai to, ka "razdačas" nav, bet, ieguldot darbu (lasi - barību), var veiksmi (lasi - vimbu taku) pavērst savā virzienā.Es ķeru arī ar fīderi un baroju vienu vienā točkā ieklipsētu otro mainīju distances bet nekā. Nulle vimbas.
aivars777, 31.marts 2019, 11:19
jurciks66 [31.03.19]: Es tuvākajā apkārtnē biju vienīgais, kurš fīderēja, tas arī izskaidro rezultātu. "7 vimbas uz trijiem" nozīmē tikai to, ka "razdačas" nav, bet, ieguldot darbu (lasi - barību), var veiksmi (lasi - vimbu taku) pavērst savā virzienā.Es ķeru arī ar fīderi un baroju vienu vienā točkā ieklipsētu otro mainīju distances bet nekā. Nulle vimbas.
jurciks66 [30.03.19]: Pēc izstādes Ķīpsalā biju aizbraucis uz slaveno Kalnciema dambīti, uz kādām 3 stundām. Nezinu kā citiem, bet man gāja tīri feini, bija sajūta ka viss atmodies - diezgan raiti kērās mini breksīši, plicīši, raudas, bija karalisks ķīsis, 5 vimbas un bonusā labs līnis. Apkārt veči kaut ko kūkoja, nez, es tik vilku. Varbūt paveicās, kas iesēdos iebarotā vietā, jo pēc pēdām varēja redzēt, ka kāds rīta pusē tur ņēmies.Tad jau tu baigais veiksminieks. Vai baigais stāstnieks. Varetu kădu bildi ielikt apliecinājumam savam teiktajam. Vakar ap sešiem vakarā bij pie manīm piestājuši divi krieviski runajoši vīrieši kas bij braukuši pa visām vitām kur ķer vimbas Tetele , Jelgava utt. Visur līdzīgi esot vainu nekas vai 1, 2, 3 ,4 vimbas esot bijis. 7 vimbas uz trijiem bij netālu no manīm kompānijai.
Fishmens [30.03.19]: aivars777 [17:10]: Fishmens [14:17]: Es ar tiko no Kalnciema. Bļin!!!Sk. Man uz garneli, baltajiem, pinkiem, sliekām tikai pliči uz naktenieku paņema piecas raudas. Bij divas lielās zivis kuras sanaca pavilkt tik dažus metrus un nospruka. Pēc sajūtam bij brekši. Netālu no manim 3 vīru kompānijai bij 7 vimbas. Manam kaimiņam viena.
No 3jiem naktī līdz apm 13.00 pierunāju 4 vimbas! Un vissss! Un copes ar vairs nebija. Pārējiem, cik manīju stipri līdzīgi vai sliktāk! Šitā toč var augoņos iedzīvoties!:))
Lai gan sēdēt jau nesēdēju. Visu laiku rukāju, bet ne kā. Vienu fīderi baroju vienu punktu, uz otra uzliku pļentaku un garneli un mēģināju visas distances. Figu! Visas četras uz iebaroto.
Tautas "tūkstoši"! Tie kas atbrauca pēc 4 rītā, vietu vis drīzāk nedabūja.Un uz ko ķeri? Man uz visu ķeras pliči. Nau nevienas vimbas.Noķēru uz baltajiem. Mēģināju arī garneli, bet uz to ne vienas copes nebija.
aivars777 [30.03.19]: Fishmens [14:17]: Es ar tiko no Kalnciema. Bļin!!!Noķēru uz baltajiem. Mēģināju arī garneli, bet uz to ne vienas copes nebija.
No 3jiem naktī līdz apm 13.00 pierunāju 4 vimbas! Un vissss! Un copes ar vairs nebija. Pārējiem, cik manīju stipri līdzīgi vai sliktāk! Šitā toč var augoņos iedzīvoties!:))
Lai gan sēdēt jau nesēdēju. Visu laiku rukāju, bet ne kā. Vienu fīderi baroju vienu punktu, uz otra uzliku pļentaku un garneli un mēģināju visas distances. Figu! Visas četras uz iebaroto.
Tautas "tūkstoši"! Tie kas atbrauca pēc 4 rītā, vietu vis drīzāk nedabūja.Un uz ko ķeri? Man uz visu ķeras pliči. Nau nevienas vimbas.
Fishmens [30.03.19]: Es ar tiko no Kalnciema. Bļin!!!Un uz ko ķeri? Man uz visu ķeras pliči. Nau nevienas vimbas.
Tautas "tūkstoši"! Tie kas atbrauca pēc 4 rītā, vietu vis drīzāk nedabūja.
Aiz Kalnciema vietu bija grūti atrast jau 3jos no rīta. Zivi grūti ir atrast vēl jo projām.
Fishmens, 30.marts 2019, 07:44