Aldens,
Nju nekāda vaina zivtelei, ir čakars, vienkāršākais pārgriež pa muguru pušu un uz kūpiņu, otrs, izfilē un mazsālītu, tā teikt "zemnieku lasis", vai ja jau tu viņu izfilē un samal, tad var to pašu massu sajaukt ar sāļs cukurs un pēčāķ smērē uz sviestmaizēm, i ne asakas traucē nekas...
bet par to skaitu, nju atkarībā no ēdājiem , par cik šogad tieši visādi svētki pa vidu man liekas ir ok, bet ja katru reizi es būtu normu izvilcis, droši ka jau vairs uz vimbu neskatītos, un par ņemšanu mājās krietni piedomātu....
hecs7, 7.aprīlis 2015, 15:45
Super! Uztaisīju vimbu pēc Tavas receptes!?
Izfilēju, samalu smalki ar gaļmašinu, pieliku sāli un cukuru, vēl nedaudz citronpiparus!
Kas var būt labāks, kā teica vecais mērglis!?
Man labāk patika, kā lasis, lasim kāda piegarša un īpaša smarža, varbūt, tāpēc, ka Norvēģu mākslīgā audze...!
Bet vimba super, vienīgi čakars ar to ribu amputēšanas....!!
12.aprīlis 2015, 19:04 | links