žoriks vēl nav, bet gan jau būs Kraft uz LR čempja laiku :)
15.maijs 2014, 10:32 | links
Staprcitu, pagajušceturdien ar pie lēpenēm dažus labākus asarus noķēru, bet izskatījas ka pilni punci ar ikriem... Tākā vēl jāgaida druksu.
kraft, 15.maijs 2014, 09:20
Mums ar labākie eksemplāri bija pa krasta kantēm. Tik tukšu jau gan ...
V.S.O.P., 15.maijs 2014, 09:29
Staprcitu, pagajušceturdien ar pie lēpenēm dažus labākus asarus noķēru, bet izskatījas ka pilni punci ar ikriem... Tākā vēl jāgaida druksu.
kraft, 15.maijs 2014, 09:20
ivog,
Spiningojot gar zālēm tur ir ķertas līdakas un asari, džigojot pa vidu asari un zandarti, zandarti gan reti ir bijuši virsmēra. Ar velci gan es pārāk neaizraujos.
jjanis, 13.maijs 2014, 20:20
Mana pamata copes vieta (velce, spinis no laivas) ir Lielupē lejpus Jelgavas, aptuveni "sarkanās mājas" rajonā. Vēlējos pajautāt zinātājiem - kur tur vislabāk meklēt zivis. Līdz šim rezultāti pašvaki. Ar ko vispār tauta velcē? Cik esmu mēģinājis ar vobleriem - grūti notrāpīt dziļumu. Vai nu ķeras gruntī un vāc gliemežus vai arī iet pa augstu. Ar gumijām ir labāk, bet neķerās tāpat :(
Kā ar džigošanu? Vārdu sakot, būšu pateicīgs, ja kāds palīdzēs tādam galīgam svētdienas copmanim, kā man un padalīsies savā pieredzē. Var privāti, ja nevēlaties visu stāstīt publiski.
ivog, 13.maijs 2014, 16:34
Vakardien no 11-19 Priedaine. Diezgan liels tukšītis. Pārītis ņemamu asaru, kādi desmit sīkie un viens zemmērs. Straume sākumā jaudīga uz augšu, vējš un viļņi, pēcāk mainījās un aizgāja uz leju, laiks pierima, vakars dievīgs.
Sākumā strādāju ar 7 g, bet kad pēc vairākām nerealizētām copēm, kuras sekoja tieši tajā brīdī, kad gumija jau bija pie pašas grunts, uzliku 5 g, rezultāts uzlabojās. Acīmredzot mētāju vietās, kur nebija ašuku bari, tāpēc tie retie, kas pieķērās, deva priekšroku lēni krītošai gumijai.
Suvenīrā dabūju aizvēsturisku uztveramo tīklu ar visu kātu. Brīnos, ka aukla nepārtrūka. Interesanti bija tas, ka tas bija pilns ar sliekām (!). Ļoti līdzīgas tām, kas dzīvo augsnē.
Morbidejs, 9.maijs 2014, 10:54