Lielupe

Šorīt fiksais pirms darba izskrējiens, no 06.00-09.00, 5 mēra vimbas 2 knapmēri peld tālāk, breksis uz kilo, 2 plicēni, un bute plaukstiņa. Copes retas bet mēŗķtiecīgas, 2 smukakās vimbas bija jūrnieces.

hecs7, 3.aprīlis 2014, 10:50

Kāda straume bija?
3.aprīlis 2014, 10:59 | links

Šorīt fiksais pirms darba izskrējiens, no 06.00-09.00, 5 mēra vimbas 2 knapmēri peld tālāk, breksis uz kilo, 2 plicēni, un bute plaukstiņa. Copes retas bet mēŗķtiecīgas, 2 smukakās vimbas bija jūrnieces.
3.aprīlis 2014, 10:50 | links

paskaties blakus , kā dara veči , tā tu ar, šamie zin, neko jaunu tu neizdomāsi
2.aprīlis 2014, 22:46 | links

Labdien visiem!
Jautājums, uz kādu dziļumu likt pludiņu lielupē pie akmens sienas? (pie CSDD)
2.aprīlis 2014, 22:43 | links

šodien uz MJ lielākajam no diviem izmērs uzauga jau 160gr:) Veči pie pričala turpina ķert resnos ķīšus.
2.aprīlis 2014, 20:30 | links

Vai kāds nav mēģinājis džigot pie dzelzceļa tilta priedainē jeb pie mašīnu tilta?Vai asaris kustas?

antonsb, 2.aprīlis 2014, 16:15

Esmu. Pirms nedēļas - gluha.

kraft, 2.aprīlis 2014, 16:17

Jasna!bija doma aizbraukt rīt pamēģināt laikam jau vēl pa agru!:(
2.aprīlis 2014, 16:29 | links

Vai kāds nav mēģinājis džigot pie dzelzceļa tilta priedainē jeb pie mašīnu tilta?Vai asaris kustas?

antonsb, 2.aprīlis 2014, 16:15

Esmu. Pirms nedēļas - gluha.
2.aprīlis 2014, 16:17 | links

2.aprīlis 2014, 16:15 | links

Mani novērojumi saka, ka vimbu kāpiens ir siltā laikā, tad arī vislabāk ķeras, jo nāk klāt jaunas zivis. Ķeras jau arī citos laikos, bet vimbai siltums patīk. Ja kādam ir citi novērojumi - liekam studijā :)

V.S.O.P., 1.aprīlis 2014, 17:20

Piekrītu par 99% :) Divas reizes esmu siltuma dēļ palicis pa nullēm, jo vimbas aizgāja nārstot:)))) Visas pārējās reizes copi pozitīvi ietekmēja siltāka laika iestāšanās.
2.aprīlis 2014, 09:32 | links

Tātad draugi copmaņi, ir ideja nākošpirmdien ar rītausmu uz Jaundubultu sienu (Pie CSDD) iet. Pamēģināt un paskatīties kā tu vimbiņa vai breksis dzīvo. Ņemšu grunteni (fīderīti) un Pludiņu un tad jau pateikšu rezultātu. Vai kāds tur jau šosezon ir bijis? Uz ko šobrīd lielupe "ņem"? Paldies jau iepriekš. :)
2.aprīlis 2014, 01:24 | links

Par vimbām piekrītu, vismaz lejtecē, kā iepūš ziemeli,rieteni (un tad arī straume 90% gadijumu izrubās), vai auksto gaisu vimbu cope pārtrūkst vai apsikst pavisam, atkaīgs cik aktivas bijušas iepriekš.

ņemot vērā VFS secinājumus aizlaidu pasportot ar MJ, lai neierūsē tehnika :) Dažus asarīšus pat dabūju uz internetu brīnumiem, pie Lielupes jahtkluba onkas grunteņotāji gariem ģīmjiem vilkās mājās, bet viens kas spītīgi palika izvilka divus resnos ķīšus un sprīža saratīti. Man varbūt 130gr lielākajam bija :) - Tur gan strume druksu vilka.
1.aprīlis 2014, 18:43 | links

mans sencis šodien ventā normu salasīja ātri un karpa ar visiem pričendāļiem peld tālāk
1.aprīlis 2014, 17:59 | links

Te jau viens itālis visu smalki izlika un pamatoja...:)
1.aprīlis 2014, 17:26 | links

Mani novērojumi saka, ka vimbu kāpiens ir siltā laikā, tad arī vislabāk ķeras, jo nāk klāt jaunas zivis. Ķeras jau arī citos laikos, bet vimbai siltums patīk. Ja kādam ir citi novērojumi - liekam studijā :)
1.aprīlis 2014, 17:20 | links

Daži jau te saka, ka auksts labāk nekā silts. :D
1.aprīlis 2014, 16:47 | links

Auksts laiks vimbai nepatīk.
1.aprīlis 2014, 16:42 | links

Šodien uz pāris stundām biju aizskrējis līdz Baltajai. No 14 līdz 16 tukšums, tikai pliči un asarīši no vimbas ne smakas, straumes arī nav.
1.aprīlis 2014, 16:36 | links

Divi rīti upes krastā pavadīti. Sestdien cope manāmi labāka. Normu bez problēmām un bērnudārzs treniņam nemaņā. Vakar cope vājāka un izmērs knapāks. Tikai divas varētu nosaukt par labu izmēru, protams norma un sīkās tāpat neizpalika. Plus vakar vējš sāka sapūst drazu pie krasta.
Kraft, cik noprotu, tad laikam nākošis rindā aiz manis biji Tu ar kolēģi. Dzīvajā laikam tā īsti tikušies neesam. Tev pieder Lielākās vimbas rekords vakar :D:D:D. Hecs7 izskatās bija vēl aiz Tevis.

Lucky, 31.marts 2014, 08:35

Jā tā bija :) Visi visus tāpat pazīst un VFS vēl koordinē no trubas :D
31.marts 2014, 10:03 | links

šodien atkal zemmēru un knapmēru uzbrukums. Bet divas labas ari bija, tās paņēmu. ierados 6.15, un tur jau kā tirgū! Mašīnu pilns, viss krasts, onkas jau daino...:D Bet vietas vēl bija, nobāzējos pie kāpas.

Hecs7 tu gan lepns :))))

kraft, 30.marts 2014, 13:41
Sveiks, nju zin, tu man laikam blakus biji ne? prom ejot skatījos sktaījos, likās jābut, bet velo nebija, nolēmu nav, sorry, būsi bagāts,
Es no 6.10-10.00, 4 mēri, i kaudze ar siļķēm, mēri bija pirmie, tad sāka dilt, knapmēri un uz leju, beigās tik 20centirmetrīgaš,

hecs7, 30.marts 2014, 19:19

Man tas pats, pa agro vēl kāda laba bija, pēctam sākās sīkie. pēdējo mēru ap 11 izmakarēju.
Kādreiz uz upi jau var ar masīnu aizbraukt ar:)
Jā čerez vienu copmani biju laikam.

Pa lielam tagad pauzīte kādas dienas, pie šādiem laikapstākļiem tur darīt nav ko.
31.marts 2014, 10:01 | links

Divi rīti upes krastā pavadīti. Sestdien cope manāmi labāka. Normu bez problēmām un bērnudārzs treniņam nemaņā. Vakar cope vājāka un izmērs knapāks. Tikai divas varētu nosaukt par labu izmēru, protams norma un sīkās tāpat neizpalika. Plus vakar vējš sāka sapūst drazu pie krasta.
Kraft, cik noprotu, tad laikam nākošis rindā aiz manis biji Tu ar kolēģi. Dzīvajā laikam tā īsti tikušies neesam. Tev pieder Lielākās vimbas rekords vakar :D:D:D. Hecs7 izskatās bija vēl aiz Tevis.
31.marts 2014, 08:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager