No uzturviedokļa līdaka ir top3
31.maijs 2023, 07:32 | links
Davis-Di [30.05.23]: Ko Jūs uzēdāties Ķenguram, likumu nepārkāpj, jā nepārkāpj! Nepatīk, jā man ar nepatīk, ka mammas kauj nost, ko nu - neko! Bet trofeja laba!Bet es nesaprotu kā var ņemt trofejas uz māju!!!
Audziniet jauno paaudzi, ja Jums tāda ir, māciet saudzēt dabu un baudīt kas ir dots, tas arī veidos nākotni. Ja nav jaunā paaudze, tad padomājiet kāpēc demogrāfija ir sūdīga un veidojiet jauno paaudzi!
Un par veciem bukiem, kas pus dzīvi komunismā nodzīvojuši, priecājaties, ka viņi ir lojāli valstij un neizplata kremļa rašismu!
Ķengurs/Willy varbūt jaunu izaicinājumu tev - cik lielas līdakas vari atkal un atkal noķert?
Tādus kropļus izmācīs tikai kaps, ko nu tur baigi cepties, jēgas nekādas
jurciks66, 30.maijs 2023, 10:27
RaimisD [29.05.23]: Skaista zivs, ja nemaldos tas ir Tavs personīgais rekords ;) apsveicu !Paldies!Mans PB 120cm un 13,100kg...2021.25.okt.!;)
Hellas [29.05.23]: Willy [Vakar]: Lielupe un hokejs laivā!vispirms jau milzīgs prieks par mūsu Vīriem!!!
...vakara cope!tieši ap to laiku,kad mùsējie cīnījās par uzvaru man bij cope!!pie pašas laivas metrs pagrāba cūku un sākās mana cīņa!kā min 10min. garumā!2xzem laivas utt..Lizzards sien zivi perfekti! Bik par rīkiem..spole Shimano Calcutta DC aukla Daiwa 0,35 pavada fluo 0,7 un Fishing Discount iegādāta LV ražota cūciņa!!Latvija var!!:)...kaudze emociju,adrenalīna un 117cm lìdaka laivā!11,25kg!!:)Super!
Willy [28.05.23]: Lielupe un hokejs laivā!vispirms jau milzīgs prieks par mūsu Vīriem!!!Super!
...vakara cope!tieši ap to laiku,kad mùsējie cīnījās par uzvaru man bij cope!!pie pašas laivas metrs pagrāba cūku un sākās mana cīņa!kā min 10min. garumā!2xzem laivas utt..Lizzards sien zivi perfekti! Bik par rīkiem..spole Shimano Calcutta DC aukla Daiwa 0,35 pavada fluo 0,7 un Fishing Discount iegādāta LV ražota cūciņa!!Latvija var!!:)...kaudze emociju,adrenalīna un 117cm lìdaka laivā!11,25kg!!:)
cope3000 [29.05.23]: Labs, Willy! Izskatās, ka čika laiki vismaz uz brīdi jau garām!Doma bij līdz tumsai,bet šī vienìgā cope lika mest mieru!;))
Brekshazobi [28.05.23]: 117cm lìdaka laivā!11,25kg!!:)
Willy
Cik gadus aug tāda līdaka?
Willy [28.05.23]: Lielupe un hokejs laivā!vispirms jau milzīgs prieks par mūsu Vīriem!!!Super!
...vakara cope!tieši ap to laiku,kad mùsējie cīnījās par uzvaru man bij cope!!pie pašas laivas metrs pagrāba cūku un sākās mana cīņa!kā min 10min. garumā!2xzem laivas utt..Lizzards sien zivi perfekti! Bik par rīkiem..spole Shimano Calcutta DC aukla Daiwa 0,35 pavada fluo 0,7 un Fishing Discount iegādāta LV ražota cūciņa!!Latvija var!!:)...kaudze emociju,adrenalīna un 117cm lìdaka laivā!11,25kg!!:)
117cm lìdaka laivā!11,25kg!!:)
Willy