Lielupe

Tā gan :)
2.oktobris 2011, 22:24 | links

Tad jau tā nebūtu dzīve, bet pasaka :)
2.oktobris 2011, 22:22 | links

Eh, šodien tomēr laba diena. Trofejas asaris, tad snookeraa apspeeleeju brolli, passlaik iet uz beigaam pudele viina kopistiski ar sievu, zacenee prezident siers, divi veidi viitinaatas desas un lielaa uzbeku melone, kaapeec riit nav bgriivdiena :))))
2.oktobris 2011, 22:17 | links

pavisam aizmirsu, man ir autortiesības uz šeit rakstīto atklajumu, visiem, kas to tagad lasa ir jamaksa Duglasam nekavejoties Ls 5 (neskaitot aploksni)

tagad gan jāguļ
2.oktobris 2011, 22:09 | links

sienaazis, man plaša, cepumu pilna sirds, tapēc publiski paziņoju -sienaazis slepenā asaru ķeršanas vieta atrodas...Lielupē, posmā no Bauskas līdz jūrai !

Laikam jāiet gulēt
2.oktobris 2011, 21:46 | links

Duglas, tur ne tu ne es peec Tv vairs netiktu :)))))))
2.oktobris 2011, 21:39 | links

Duglas, šis vietas TV nav bijušas un vis ticamāk nebūs :)))))
2.oktobris 2011, 21:38 | links

Šodien biju sienaaza kants meklējumos (jo sienaazis ir ļauns un nedraudzīgs un ciparus nestāsta). Pēc pazīmēm spriežot gandrīz jau atradu, vēl pāris piegājieni un 1,5 kg asaris būs mans, Sienaazim no degungala. Lai kā viņš makšķernieku raidījumos cenšas nomaskēt savas copes vietas, es ar lupu veicu TV redzamo krasta niedru spektrālo analīzi un viņa copes vietas atkodu. Diemžēl man līdzbraucējs šodien bija tads , kas tik gribēja velcēt (vairāk līdzi neņemšu) kā rezultātā super-asaru vietā dabūju pāris kārnu līdaku.
2.oktobris 2011, 21:05 | links

sienaazi,bildi nevajag,pietiek ,ka es jau redzeeju:))))))))bet tur kants laba,tikai tas muuzhiigais kolhozs...
2.oktobris 2011, 15:35 | links

bildi ielikssu vakaraa.
2.oktobris 2011, 15:31 | links

Es tiku pie taa , ko gaidiiju, asaris 1,2 kg bija veel lielie, iespeejams lielaaki, bet visi 3 nospruka, daudz netruuka, ka arii ssis siveens butu pamucis, bet kad ieveelaas kkeselee, abi ar braaleenu vienk atkaaraam zzokllus :)
2.oktobris 2011, 15:30 | links

yess..to ar vajadzeeja zinaat.
1.oktobris 2011, 22:37 | links

jaa, ssodien bij padaudz, labi, es off
1.oktobris 2011, 22:37 | links

sienaazi,jurnieki bij?
1.oktobris 2011, 22:36 | links

es laikam riit pelniissu plusinnus :) Cik ta var kkert, dabuussu kilossnniku un paarsleegssos uz zonderiem....
1.oktobris 2011, 22:34 | links

jaa,veejels bij ne pajokam...bet mailes vismaz bij laiks sakjeseleet
1.oktobris 2011, 22:33 | links

riit buus mierigaaks laiks,taa kaa laiciigi jalec upee pirms sienaazha;)))))))))))))
1.oktobris 2011, 22:32 | links

gulbi...putru jaaeed vairaak :)))), bet nu veejelis bij paliels , manu lielo enkuru briizzam raava nost.
1.oktobris 2011, 22:32 | links

mlg2, es bij meems no taa procesa, spraudu bez fleiteessanas spriidi garus asarus uz dziivo un graaba momentaa, taas bij 20 superiigaakaas min asaru copee ssogad :)
1.oktobris 2011, 22:30 | links

jaa,viegli jau kalt ar motorinju 2,5hp;)))))))))))))))))))))))))))))es shodien stundu aireejos no liicha prom pret veeju;))))))))))
1.oktobris 2011, 22:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager