Kāds pilnmēnes?Duglas ar Gintu atkal uzdarbojušies,vakar šamie zem tilta esot redzēti,viens ar kvoku ūdeni kūlis ,otrs ar elektromakšķeri ārā ķeksējis...:D.
Gint,par ko tāds gods,es pagaidām savu ticību mainīt un apgraizīties netaisos,pataupi mazbērniem...,bet par prāmi domā laicīgi,jo mūsējās ļurbas ir 'košēr'...:D
Nu arī aizvāvuļojāt,drīzāk manam kvokam lapas uzdīgs, nekā es, bāliņu un pšeku krustojums, vecu žīdu ap stūri apvedīšu...D.
Gint,labāk krāmē tāšā gruntenes,citādi uz pēdējo prāmi nepaspēsi...,ļurbas pēc tava pulvērīša noilgojušās..
Duglas , nebūs nekāda info , viņš pa kluso izkvokos visu , bet info nebūs nekāda tāpēc , ka viņam bail ka es neaizbraucu līdzi un neiebaroju to pulverīti , kas sen viņu gaida .
gintsgg, nē , kvokus man napaleons zigis atņēma, kaut ko runāja ka viņam lābākajiem comiem tonim un gintamgg vajagot, citādi šiem nekas neķeroties. Es , vecuks, nespēju turēties pretī, dabūju atdot. Bet ļaunā neņemšu, lai jums ar toni labi kvokojas. Es uz džigu
nē, nē tonis, nav tevī taisnības, tā nav ka mani nemīl Babītes bāzēs, mani tikai Zigis nemīl. A zini kapēc ? tapēc ka viņam cerpaki no gumijas. Ne ta ka citur, pārgriezta stikla mazgājamā šķidruma pudele. Bet no gumijas. Uzķer domu ?
Bet ja tu mani apbižosi es sūtīšu telegramu svensoniem, pastāstīšu ka starptautiskas klases terorists- kvokotājs tonis vairākas nedēļas gadā dauza zivis pa viņu ūdeņiem, un ja tā turpināsies tad pie viņiem (svensoniem) ar būs kā babītē