Lielupe

izgaaju araa, palureju uz skaidrajaam debesiim,saulesbumbu un brazmaino veju,un.....nea,nepavilkos uz copi:)))) varbuut veelak mailes jasasmelj,varbuut koleegjis buus tomeer iebraucis asarus patramdiit:)
1.oktobris 2011, 09:10 | links

eu šodien var vēl spningot?
1.oktobris 2011, 08:09 | links

Vakar no 06.30 līdz 13.00 tikai 5 līdakas. Viena 62 cm pārējās nedaudz zem 50 cm, tika atlaistas.

Baigi karsts vakar bija.

Kalnciema tilta rajons.
1.oktobris 2011, 08:07 | links

kjeras..asars rets,bet liels...
30.septembris 2011, 23:58 | links

Vai mūsu pusē tiešām nekas neķerās, ka forumā tāds klusums?
30.septembris 2011, 21:57 | links

Ne .
28.septembris 2011, 20:24 | links

Janka,pa dziljumiem?
28.septembris 2011, 19:44 | links

duglas,neceri,ziemaa vechi Gaatee slaktee pa 50 zemmeeriem dienaa,taa kaa sorry...Gatee vispaar buutu jauzcelj inspektoru postenis zieemaa,tad tikai tur buus kartiiba.
28.septembris 2011, 19:44 | links

Shodien viena 2kg vakarinas cepas. 4 peld. viena smukule nervus pabendeja.
28.septembris 2011, 19:09 | links

Duglas - labais, šito gan es gribētu piedzīvot :-))))
"Kārnas piecinieces" protams arī, bet visvairāk to, ka visi zemmēri tiks atlaisti.
28.septembris 2011, 10:58 | links

dadyboy - manuprāt jāsak VAU ! te vecajiem bukiem reizēm pat zemmēriņa nav.

gulbis- ja šogad bezjēga zemmēru, un visi viņus laiž atpakaļ , tad pēc loģikas ap 2013 g forums būs pilns ar raportiem tipa - "šodien nekas īpaš, 10 kārnas 5-cinieces, visas amnestētas..."
28.septembris 2011, 08:42 | links

zemmeeru shogad bezjeegaa....
27.septembris 2011, 22:03 | links

p.s.zemmēri protams amnestēti :D
27.septembris 2011, 21:15 | links

tā spečuki,vai kalnciema rajonā uz vobleri 15cm - 10 zemmēri ir ikdiena un asarīts 380g un 100g ,biju lielupē pirmoreiz,tapēc tāds muļķīgs jaut.,jebšu jamācas ķert lielākas žuves? :D
27.septembris 2011, 21:13 | links

Lauric - pilnīgi piekrītu. Manuprāt velcēt uz zandartu tur vispār nav iespējams, jo apmēram 50 m no tilta uz jūras pusi tur ir kaut kādas sijas kuru aizķeršanas gadījumā maneklis ir pazaudēts gandrīz 80% gadījumā. Tur var raustīt pie laivas, džigot, vai sēdēt uz pludu pirms tam atrodot aizas malu. Cik novērots tieši šais zināsanās kur id bedre arī slēpjas aborigēnu veiksmes
27.septembris 2011, 12:03 | links

Kādam nav informācija par laivu īri majoros/ dzintaros?? ja kas padodat info PM
27.septembris 2011, 10:03 | links

Lielupes rajons zem dzelzceļa tilta velcēšanai manuprāt ir traki sarežģīts.Kā var normāli velcēt BEZ EHOLOTA,ja dziļumi pastāvīgi mainās no 2 līdz pat 11,5m.Pie tam kantes drīzāk atgādina kraujas zem ūdens.Pārsvarā 3-5-6-7m.Reāli sanāk,ka 1/3 no visa brauciena laika zaudē nepareizos dziļumos velcējot.Pie tā pasākuma Lielupē ir pamatīgi jāpiešaujas.Tā nu man šķiet.Burtnieks tajā ziņā ir kā pastaiga pa parku.
Aizvakar vienīgo līdaķeli tieši uz savu vienīgo bleķi izvilku.Līdaka Rapalām un pārējiem skaļajiem nosaukumiem uzspļāva.
26.septembris 2011, 18:13 | links

sorry; Buma...sačakarēju roku..klabināt pagrūti pa klaviatūru:):):) cerams ka Bums piedos:):):)
26.septembris 2011, 15:21 | links

Duglas: Boma šūpi ir labie..man ir vesels arsenāls...bet tie vairāk pa kanti un dziļumiem...vecajam ir padomju laika..tiešām kā karote..platāks vieglāks un spēlē agresīvāk...un iet kaut kur 1-1,5 m dziļumā...uz to arī vecais velk:) bet met gan tieši pa zālēm...man pat reizēm jau apnīk visu laiku pērties gar krastu...toties rezultāti neizpaliek:)
26.septembris 2011, 15:18 | links

Bljitka, man uz to ložkas tipa šūpu, (pie tam no Meistara Bums) ķērās kaut kur līdz Jāņiem, pēc tam pieklusa un es tos šūpus kaut kā paliku malā. Vispār tu man ideju piesviedi, jāpamēģina atkal Bums karote

Kalnciema tilts protams ir plaš jēdziens ja ar laivu, mana izpratnē tas ir no tilta līdz pusceļam uz Gāti uz vienu pusi un apmēram to vietu kur braucot caur kalnciemu (kreisasi krasts) sākas grants ceļš. Tālāķ laikam sākas ta sauktās Klīves . Ja ar kājām, tad protams Kalnciema tilts arī ir tilts, nu varbūt kilometru uz 1 otru pusi.

Par to ka jāzin vietas arī velcējot pilnīgi piekrītu. Man ir tādi posmi izkost apmēram pa 500 m , kur var braukāt šurp turp un ja tur nav, tad nav nekur. Var kilometriem braukt gar zālēm un pat uzsitienu nedabūt, kamēr manās vietiņās atliek uzstajīgāk pavizināties, pamainīt velkamo un būs
26.septembris 2011, 14:47 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager