Lielupe

Abet, protams! Ir pat visi 12m. Ne jau velti tur viss krasts ''brekšenieku'' laipās.
7.septembris 2011, 20:42 | links

nu bet fakts kaa taads,ka ir...pie Kliives jau baigaas bedres vietaam...
7.septembris 2011, 20:35 | links

P.S. Paldies par precizēšanu, veca galva, sajaucu vietām.
7.septembris 2011, 20:33 | links

Precīzi zinu, ka 2010. gada vasarā pie Klīves noķēra 6kg samu. Pat inspektori atpērās pārbaudīt, vai viss ir štokos.
7.septembris 2011, 20:31 | links

spešelii Sienaazim copy paste-daddy-skiperis
Sešpadsmitajā jūlijā Klīves rajona bedrēs paziņa izcēla 8 kg samu un 6 kg līdaku. Velcējot uz vobleri. Nebūtu redzējis, neticētu, ka Lielupē ir sami.
20.jūlijs 2008, 11:05
2.novembris 2010, 17:33 | links.....tas starp Jelgavu un Kalnciemu....
7.septembris 2011, 20:28 | links

ne gaatee bet pie varkallu ostas.
7.septembris 2011, 20:01 | links

par samiem ir dzirdeets,ka kaut kur Gaates rajonaa ir izvilkts diezgan paliels uz grunteni....
7.septembris 2011, 19:27 | links

Maksi, nekad vēel neesmu ķēris samus, kautkaa neinteresee, gluzzi kaa karpu cope, bet par sameeniem, paziistu paaris, kas regulaari kker un laizz L upē.
P.S. Arii es ceru ka tie L upē iedzīvosies.
7.septembris 2011, 14:48 | links

Sienaazis,es lasiju tavus komentus zem viena linka,man pagaišgad Lielupē uz grunteni trāpījās divi zemmera samēni,un šogad viens mēra,es viņus visus amnestēju,un ceru kā drīzumā ar lielupē ūsainie parādīsie,bet interesanti no kurienas ūsainie kuri man trāpijušies???:))
7.septembris 2011, 12:51 | links

upeslini, to vietu tiešām labāk pārzin gulbis37 un sienaazis, bet cik esmu tur degunu iebāzis labi ķeras atsevišķos posmos gar meldriem labajā krastā posmā no bijušā babītes- lielupes kanāla līdz spuņupei, tur upe taisa lielu līkumu pie slokas. Tur ir labs līdacis, zandartu tur gan nav izdevies ķert. Bet tas gan tikai no laivas, ja no krasta tad jāmekle pašam piekļuves vietas. Zinu ka daudzi no krasta sēž ap tiltu vai slokas pusē tur ir tāds kā ceplis no ķieģeļiem tur kaut ko šiverē , bet vai kas saķeras ar nezinu
7.septembris 2011, 10:51 | links

Duglas, par rajonu pie apvedceļa tilta. Nekas, atceroties veco labo teicienu šodien ķersies, cerams :)
7.septembris 2011, 09:54 | links

ta jau matīs, acgārnais
7.septembris 2011, 08:05 | links

Duglas es saku tie kas šodien brauks copēt,lielupē ķersies!
7.septembris 2011, 08:01 | links

upesLinis, es ar nav nekāds specuks, pats redzi kā man ar to prognozi izgāja. Bet ko tu domā ar tālo galu - tas ir aiz Jūrmalas tiltiem (auto + dzelzceļš) uz grīvas pusi, jeb uz augšu no līkuma (Dubulti utt) uz Gātciema pusi ?
7.septembris 2011, 07:24 | links

sienazi,skaidrs...mani blavieni apklust:))))))))))))
6.septembris 2011, 23:52 | links

lielupes liini,visi jautaajumi par lielupes ziviimm pie sienaazha...es nav spechuks....
6.septembris 2011, 23:51 | links

gulbi, passlaik nebrekssoju.
6.septembris 2011, 22:44 | links

Cik noprotu Jūs "Duglas un Gulbi" spečuki pa Lielupi. Vai varētu ieteikt kādu plēsoņu vietu Jūrmalas tālajā galā, es tikai mācos :)
6.septembris 2011, 22:28 | links

sienaazi,es gaidu tavas atskaites no pontona par breku...auuuuuuuuuuu...vai ir verts veel barot,vai nav:))))))
6.septembris 2011, 21:52 | links

duglas,nesatraucies,shodien bij galiigi pa nulleem man...laikam jaaparstaaj breku mediit,jaapaariet uz lidaku un asari:)..bet,nu breks noteikti kaut kur ir,koncentreejies paarbiilii no aukstaa udens ziemas prieksnojautaa:)))))))))))))))
6.septembris 2011, 21:50 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager