29.marts 2023, 17:17 | links
FishMV [29.03.23]: Vai tad Dubultos pie dz.stacijas nevar arī copēt vimbu. Kaut kad redzēju tur rudenī onkuļus ar gruntenēm.Nav info nemelo, tad tur mēdz uz žani sēdēt
29.marts 2023, 17:15 | links
FishMV [29.03.23]: Vai tad Dubultos pie dz.stacijas nevar arī copēt vimbu. Kaut kad redzēju tur rudenī onkuļus ar gruntenēm.Nav info nemelo, tad tur mēdz uz žani sēdēt
Alkaloids [29.03.23]: Visiem liels paldies par ieteikumiem. Āķi dabūti.Tu domā pie dzelzceļa tilta vai pretim akvaparkam?
Pats gan Jūrmalnieks, bet vai kāds var ieteikt (aptuvenās) vietas Jūrmalā, kur varētu kādu vimbu izmānīt? Par balto kāpu esmu jau dzirdējis:)
Pāris lietas vnk gribu notestēt, pirms nākamās nedēļas brauciena uz Jelgavas pusi.
Pateicos, un ne asakas visiem!!!
mar4ello25, 29.marts 2023, 14:47
Aizbrauc uz Priedaines tiltu. Tur gan var sanāk apraut nedaudz testējamo lietu.
Visiem liels paldies par ieteikumiem. Āķi dabūti.
Pats gan Jūrmalnieks, bet vai kāds var ieteikt (aptuvenās) vietas Jūrmalā, kur varētu kādu vimbu izmānīt? Par balto kāpu esmu jau dzirdējis:)
Pāris lietas vnk gribu notestēt, pirms nākamās nedēļas brauciena uz Jelgavas pusi.
Pateicos, un ne asakas visiem!!!
mar4ello25, 29.marts 2023, 14:47
Nelieku nekādas bumbiņas, kembrikus. Normāla izmēra griezulis cauri trubiņai neskrien.
Kādi trūkumi šādai montāžai ?
RaimisD, 29.marts 2023, 11:15
RaimisD [29.03.23]: Nelieku nekādas bumbiņas, kembrikus. Normāla izmēra griezulis cauri trubiņai neskrien.Es arī izmantoju šitos klamburus kad retu reizi sanāk fīderot :) Tur galvenais produkta kvalitāte. Liekas nekā tur nav bet diezgan daudz nianses.
Kādi trūkumi šādai montāžai ?
FishMV [29.03.23]: Šobrīd man ir tā:Kas tieši ir lieks?
https://i.imgur.com/tkrRv5v.png
Pavada atkarībā no mērķa
raimondsL, 29.marts 2023, 08:26
Briesmīgi. Daudz kā lieka. Tas nepinķerējas ???
Savējo inline versiju esmu noskatījies fīdera mačos Carnikavā (arī LČ). ... Ja jau labākie sportsmeņi šeit ķer tieši tā, tad jau laikam ir tā ir vislabāk.
andreiko, 29.marts 2023, 08:38
Ja jau labākie sportsmeņi šeit ķer tieši tā, tad jau laikam ir tā ir vislabāk.
andreiko, 29.marts 2023, 08:38