Asimetriskā cilpa, ieraksti meklētājā !
28.marts 2023, 19:37 | links
mar4ello25 [Vakar]: kur lai nopērk viņus Rigā.Bums izgatavo feinus āķus vimbām.
Uzraksti viņam, saņemsi Rotiņā.
RaimisD, 28.marts 2023, 08:05
mar4ello25 [27.03.23]: kur lai nopērk viņus Rigā.Bums izgatavo feinus āķus vimbām.
Labs vakars vīri! Vēlētos pajautāt par āķiem. Kur var iegādāties un kādus labāk ņemt, vimbu copei, āķus? Esmu dzirdējis par spoguļāķiem un plastmasas mormenēm. Bet tā arī īsti nezinu kur lai nopērk viņus Rigā. Vai arī neesmu vnk pamanījis viņus. Pateicos par padomu.
P.s. Nē. Pilnīgs banāns copē neesmu:) Vnk copēju ar feederi un ar āķiem parastajiem.
Vēlreiz pateicos! Ne asakas!
mar4ello25, 27.marts 2023, 22:23
mar4ello25 [27.03.23]: Labs vakars vīri! Vēlētos pajautāt par āķiem. Kur var iegādāties un kādus labāk ņemt, vimbu copei, āķus? Esmu dzirdējis par spoguļāķiem un plastmasas mormenēm. Bet tā arī īsti nezinu kur lai nopērk viņus Rigā. Vai arī neesmu vnk pamanījis viņus. Pateicos par padomu.Liec fīderim nelielu āķi un gaidi vimbu. Sestdien Lielupē parasts āķis deva labāku rezultātu par plastmasas mormeni un bija ievērojami labāks par grunteni ar mormišku.
P.s. Nē. Pilnīgs banāns copē neesmu:) Vnk copēju ar feederi un ar āķiem parastajiem.
mar4ello25 [27.03.23]: Labs vakars vīri! Vēlētos pajautāt par āķiem. Kur var iegādāties un kādus labāk ņemt, vimbu copei, āķus? Esmu dzirdējis par spoguļāķiem un plastmasas mormenēm. Bet tā arī īsti nezinu kur lai nopērk viņus Rigā. Vai arī neesmu vnk pamanījis viņus. Pateicos par padomu.OK cope veikalā vajadzētu būt.Vismaz i-veikalā ir iekšā.Un,visticamāk,ka ir jebkurā normālā makšķernieku veikalā.
jurciks66 [27.03.23]: Ja jau "Vimbu kā dubļu", tad paskaidojiet, kāpēc krastos pilns ar večiem, kas neko nenoķer?Vimbu īstā kāpiena laikā nenoķer tikai tie, kas atbrauc pie upes desiņas uzcept un bērzu sulas padzerties!