Vimbas iegaja daud. Pagaidam nav aktiva. Bet pa bisku var sagrabinat.
26.janvāris 2023, 08:43 | links
ZMA [25.01.23]: Labvakar Kungi! Nav tik daudz ka Willy,bet kaut kas pa 2 stundām bija arī.Kurā vietā šis loms?
ZMA [25.01.23]: Labvakar Kungi! Nav tik daudz ka Willy,bet kaut kas pa 2 stundām bija arī.Labs loms priekš janvāra ! Kaut kur ap Jelgavu ķerāt?
andreiko [25.01.23]: daddy_j - tieši tādēļ es visu laiku copēju pārsvarā ar vienu makšķeri. Jo ja man necopē ar vienu makšķeri, tad man ir mazāka necope nekā tam, kam četras makšķeres klusē :DDDDTur jau velk uz uŕŕā,Lielupē tik zaļais grabina!:)
mirtins, 25.janvāris 2023, 15:35
Es tagad necopēju ne ar vienu kātu, tātad man ir vēl mazāka necope nekā tev, Mirtin! :)
Gaidu vimbjus!
Tad skanēs - Zied vimbas Kuldīgā, Kuldīgā, Kuldīgā!
daddy_j - tieši tādēļ es visu laiku copēju pārsvarā ar vienu makšķeri. Jo ja man necopē ar vienu makšķeri, tad man ir mazāka necope nekā tam, kam četras makšķeres klusē :DDDD
mirtins, 25.janvāris 2023, 15:35
Daddy, viss skaidrs. Tie divi copmaņi ar četriem fīderiem ķēra mersedesus. Jo vimbu jau vēl nau... :)
andreiko, 25.janvāris 2023, 13:56
daddy_j [25.01.23]: Tomas [11:37]: Es uzrakstiju ka veci saka copet-ne jau vilkt.Labās ziņas būtu, jā vimbas to zinātu, kā tieši viņas tiek ķertas un arī ķertos.
Tas ir dazadas lietas. Ja kas.Kāpēc domā, kā vimbas? Un kāpēc tās ir labas ziņas?
nelietotaajs, 25.janvāris 2023, 12:28
ja saka, ka copē vimbas - tātad vimbas, ja ālantus - tātad ālantus... labās ziņas tāpēc, ka nav mājās zivis jātīra, jo neķeras ne vimbas, ne ālanti... :D
Tomas [11:37]: Es uzrakstiju ka veci saka copet-ne jau vilkt.
Tas ir dazadas lietas. Ja kas.Kāpēc domā, kā vimbas? Un kāpēc tās ir labas ziņas?
nelietotaajs, 25.janvāris 2023, 12:28
Tomas [25.01.23]: Es uzrakstiju ka veci saka copet-ne jau vilkt.Kāpēc domā, kā vimbas? Un kāpēc tās ir labas ziņas?
Tas ir dazadas lietas. Ja kas.
Labas zinas. Veci saka copet vimbas ap Jelgavu.
Tomas, 25.janvāris 2023, 09:38
Mjā, svētdien divi dzetenīgos kombinzonos "sildījās" ziemeļvējā pie promenādes apmēram pret slidotavu. Katram 2 fīderi bija iemesti.
FishMV, 25.janvāris 2023, 09:55