Zivju pagatavošanas receptes

Vo Kiļkan,tagadīņ izskaidro,kur šķirba starp manuālo un elektro maluma faktūru.
17.aprīlis 2011, 22:59 | links
 
Usi;)) vienkāršāk, trīs pret vienu, tā derēs :))
17.aprīlis 2011, 22:56 | links
 
paldies, sevišķi labi ka naf jāliek 3 grami gurķa;)
17.aprīlis 2011, 22:56 | links
 
zacep - mani drīzāk tā maluma faktūra nevis maļ vai nemaļ nepatīk
17.aprīlis 2011, 22:56 | links
 
Kiļkan,piekrītu,elektriskās gaļmašīnas ir sūc,bet tikai lētais gals,ar plastmasas zobratiem,profesionālās ir OK.Manuālās arī tā nekas,bet ir viens bet,ja malsi kautko diktam skābu,nazītis būs pipec,bez kārtīgas trīšanas gaļu nepamalsi.
17.aprīlis 2011, 22:54 | links
 
Usis pareizi saka,mani ar interesētu,puskarote diļļu un spičkaste ar pētersīļiem;)))))
17.aprīlis 2011, 22:53 | links
 
Usi:)) vieglākais variants ir maizītas. Grauzdētu graudu maizi pārklāj ar vārītas olas un majonēzes pastiņu, virsū liek salātu lapu, plāni sagrieztu gurķi, citronu un zivi. Ja šāds kokteilis negaršo, tad ir grūtības.
17.aprīlis 2011, 22:53 | links
 
zacep , pamatā jau tāda doma ir;),bet ja nu tomēr
17.aprīlis 2011, 22:51 | links
 
vinnij, ar tevi kā pavāru , droši vien viss OK, bet ja dod recepti -5gr diļlu un 15 gr sīļu pasniedz kaut kā vienkāršotāk , nu naf visiem šie motiļu svari mājās:)
17.aprīlis 2011, 22:50 | links
 
Usis,mans ieteikums,tādiem kas ar zivīm ir jūs,tāāādu mantu,kā kūpināts zutis,nemaz nepiedāvā,nespēs novērtēt,labāk apēd pats.
17.aprīlis 2011, 22:48 | links
 
Elektriskā gaļas mašīna toč ir sūc, ja nu kādas dikti dārgās. Neesmu neko redzējis labāku par veco labo manuālo (protams, ne pēdējo 10...15 gadu ražojumu) ;)
Mans subjektīvais viedoklis - citronpipari man gan nepatīk, šķiet baigi koncentrēti un mākslīgi stipri. Labāk citrona vai laima sulu un miziņu lietot, mellos peperus un tuč tuč sāli. :)
17.aprīlis 2011, 22:47 | links
 
Vinnij.Viss ok,sievai tiks uzdāvināts blenderis.Kafijas dzirnaviņas un elektriskā gaļas mašīna tika izbrāķētas.Eš neko nesaprotot no virtuves mākslas.;)))
17.aprīlis 2011, 22:44 | links
 
Brusi:)) ja nav blendera, saspaidi ar kartupeļu stampiņu.
17.aprīlis 2011, 22:40 | links
 
vinnij, pastāsti kā ,tavuprāt, apieties ar kūpinātu zuti, piedāvājot cilvēkam , kas ar zivīm nu tā riktīgi uz JŪS
17.aprīlis 2011, 22:40 | links
 
Brusi:)) še der jebkura trekna zivs, karpa, vēdzele, u.t.t.! Neškandalē ar saimi, ar viņiem jādzīvo! :))
17.aprīlis 2011, 22:38 | links
 
Zacep:)) ja godīgi, sākums ir galvā. Vajag pamatproduktu, tad sākam štukot, kas ar ko pas kopā. Šefpavāram ir jābūt ar teicamu garšas izjūtu un labu atmiņu, lai ēdieni neatkārtotos.
17.aprīlis 2011, 22:36 | links
 
Vēl viens debīls jautājums,kafijas dzirnaviņas blendera vietā der?
17.aprīlis 2011, 22:35 | links
 
Klau Vinnij,ar šito mērci tak var taisīt jabkuru zivi?Man te čutj ģimenes škandāls,tu nemāki gatavot,a,kur ir līnis;)
17.aprīlis 2011, 22:33 | links
 
es visas interesantās receptes pārkrāmēju atsevišķā mapē, nekas nepaliek nepamanīts Vinnij:))))))
17.aprīlis 2011, 22:26 | links
 
Par ko būsi kļūdījies?neko neesi kļūdījies,bliez tik iekšā ko jaunu,zināšu,ka vienmēr varēšu iemest lūriņu šai sadaļā,paštirstīt lapas kā pavārgrāmatā un atrast kko labu.
17.aprīlis 2011, 22:10 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager