Zivju pagatavošanas receptes

nē, Tev jāsaka, ka Tu arī Gunču neņem galvā ;D
22.augusts 2010, 23:02 | links
 
:DDD
Pie GKL svešas orientācijas naf novērotas!!!
:DDD
23.augusts 2010, 07:16 | links
 
aš siekalu noriju :)Iedomājis sienāzis;sautētas baravikas ar sīpoliem un tomātiem 2:1:1,pēc tam min.20 vēl eļļā pasutina.Tad svaigi kartupelīši un zandarts paša ķerts,mērce pēc garšas.Tikai uz bāra pusi vien acis skatās!
1.septembris 2010, 16:35 | links
 
aakki, tev sirds krūtiis ir ? :))))
1.septembris 2010, 16:46 | links
 
A Tev ir,ka Tev zandarti gar žoga malu vazājās,bet man vismaz 70km.apkārtnē nav.Un tā pati upe pa nepļautām pļavām tek!
1.septembris 2010, 16:55 | links
 
vot sakārdināji, šodien vilkšu laukā no saldētavas kādu zobaino....punkts.
1.septembris 2010, 17:00 | links
 
sienaazi - tu taču esi gaļinieks, ja zanderi sasaldēti stāv! ;DD
1.septembris 2010, 17:03 | links
 
Tie veel pie zivinieka kkerti, 4 reiz ssovasar riigaa nakssnnoju, viena no taam reizeem bija kad ar zivinieku copeejaam, pirmaa ned kad esmu atpakall Riigaa. Pluss zonders ir zivs ar kuru nedalos, lauku saldētavā ar šis tas ir :)
Garšo man viņa un ģimenei ar :)
1.septembris 2010, 17:05 | links
 
Viņš jau bildēs tikai ieliek dažus,kuri saldētavā vairs nelien.Bet ja godīgi,tad saldēta zivs nav tas,man vismaz.Uzliec uz pannas un vēl raustās,pats viņš!
1.septembris 2010, 17:08 | links
 
Piekrītu tev āķi, bet tik traki nav.

Vēl gardāk ir uz dzīvā uguns, kam mājās ir malkas plītis, tie zin :) Tur arī pīrāgiem pavisam cits smeķis.
1.septembris 2010, 17:11 | links
 
Tā viņš ir,man viena pavārene teica;mode vien ir tā mikroviļņu krāsns!!!!Labi tālāk lai izpaliek,nevar skaļi.....
1.septembris 2010, 17:18 | links
 
Bagātie vācieši jau var tikai tādus virs 30cm asarus tā izdalīt.Gandrīz tāds pats,kā iepriekšējais skandināvs buti.
2.septembris 2010, 19:06 | links
 
Pilnīgs ku-kū :), lai gan dažas fiškas priekš sevis paņēmu :))
2.septembris 2010, 19:16 | links
 
Taka taga darba delj uz copi netieku, bet dikti gribas voblu, tapec velos pajautat.........
Vai kads nav salijis un zavejis tirgu pirktu juras salaku??? Ka vinja ir pec garsas, un vai ada labi iet nost? Manuparat jabut garsigai
19.oktobris 2010, 17:59 | links
 
Nu ukraiņu šovs
28.oktobris 2010, 09:57 | links
 
Mencu aknu temu turpinam te ;)
28.oktobris 2010, 12:16 | links
 
Ēdiet veseli!
28.oktobris 2010, 12:19 | links
 
Drīz varētu būt aktuāli....
Sadaliet vēdzeli filejā bez ādas un asakām, sagrieziet gabaliņos un viegli apcepiet kopā ar sīki sagrieztu sīpolu. Zivij pielejiet nedaudz ūdens, pievienojiet tomātu biezeni, piparus, sāli un sautējiet 20 - 30 minūtes. Pielieciet krējumu, lauru lapu un sautējiet 5 minūtes. Labi iet ar kartupeļu biezputru.
28.oktobris 2010, 13:57 | links
 
Pirmais darbs, kas jādara, nēģus gatavojot, tie jānoberž ar sāli. Senās grāmatās rakstīts, ka tos cep uz restēm īpašā krāsnī ar baltalkšņa vai priedes malku. Nēģis ir gatavs, kad saliecot lūst, nevis liecas. Pārlej zivīm vārošu ūdeni un atstāj, kamēr tas atdziest. Tad nēģus ņem ārā un presē zem sloga, lai salauzītu nēģu šķiedru, un vēlāk tie labāk uzsūktu šķidrumu.
Klasiskā marinēto nēģu recepte pagājušā gadsimta sākumā izdotajā pavārgrāmatā, piemēram, skan tā. Nēģus notīra, izņem iekšas, nosusina, apsmērē ar sautētu sviestu, izcep un ieliek māla bļodā. Tad novāra 11/2 korteli etiķa ar 1 lauru lapu, pipariem, viršiem, 1 sīpolu un sāli un pārlej šo šķidrumu pār nēģiem.
7.novembris 2010, 19:36 | links
 
Par to, ka nēģu gatavošanā tiek pievienota kafija vai tēja, Dolēnietes pasmejas. Dolēnietes, kas bija vienas no labākajām nēģu gatavotājām, uzskatīja, ka "tā tāda nēģu maitāšana vien ir".Varētu viņām pilnīgi piekrist.
7.novembris 2010, 19:43 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager