Zivju pagatavošanas receptes

kāds var istāstīt kā labāk pagatavot asara ikrus?
31.marts 2011, 14:04 | links
 
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-28481.htm
šitādam ikrus var pagatavot
31.marts 2011, 14:11 | links
 
seinaas:
1. par to tavu asari šeit jau visi visu saprata...pietiks
2. ja tik ilgi esi glabājis ikrus, tad labāk ar viņiem nedari neko
3. izlasi šīs lapas lietošanas noteikumus....
31.marts 2011, 15:26 | links
 
Zivniek ! :D
Punkts nr 2. :D
31.marts 2011, 15:29 | links
 
to vinnijs
Kad Siguldā saks vimba ņemt-jāaicina tevi uz copi:))lai vari realizēt daļu recepšu:))
31.marts 2011, 17:34 | links
 
Man patīk - seinass noķēris beidzot lielo asari, tagad visās tēmās cenšās uzdot kādu jautājumu un linku uz bildi piemest klāt ;)))
31.marts 2011, 17:37 | links
 
Uldēn :)) labprāt pacopētu kopā. Man tās zināšanas par Gauju diezgan vājas :))
31.marts 2011, 18:08 | links
 
tur jau daudz gudrības nevajag,kāts ar testu vismaz līdz 150g-iemet uzkabini zvaniņu un salej:))
31.marts 2011, 18:14 | links
 
Uldeen - kā tas ir ...iemet...un salej???
Vai tad jāielej nav pa priekšu? :0
31.marts 2011, 18:28 | links
 
Varat īsi aprakstīt procesu voblu taisīšanai-cik sāli, cik ilgi jāsāla (zivs izmērs 200-300g rauda), kur vislabāk kārt?

Atvainojiet, nu nemeklēšu es 33 lapās. Kam slinkums varat nerakstīt:-)
31.marts 2011, 18:37 | links
 
to kilka
vispirms zvaniņu uzkabina:))
31.marts 2011, 18:39 | links
 
Uldēns jau pirms iemešanas vienreiz bij salējis ...un sākas viss no gala....:DD
31.marts 2011, 18:41 | links
 
to jeeska
Mans bauda šā gada pirmo vītinajumu:)
Es izņem raudai iekšas-tad spainī zivis kārtu rihtīgi apber sāli,atkal zivju kārtu u.t.t. līdz zivis beidzas-tālāk spaini ar slogu pagrabā uz četrām dienām.pēctam zivis uz kādu stundu pamērcē ūdenī ,tālāk mans caur °žāvētavu dūmu garšu iedot un opja malkas sķūnītī izkabinu vītināties; kaut kā tā.
31.marts 2011, 18:45 | links
 
A,kādeļ iekšas jāņem ārā ,lai mušiņām būtu kur ielīst?
31.marts 2011, 18:59 | links
 
to tonis
pagaidām mušas neesmu manījis,vasarā zivis nevītinu nemāku raudas ķert:))
31.marts 2011, 19:01 | links
 
uldēn
Pāāļdies:-)
31.marts 2011, 19:02 | links
 
uldēn
Pagrabs vēss, vai silts (daudzstrāvenēs:-)
31.marts 2011, 19:03 | links
 
uldēn,kad ta sakarināji ,ka tagad jau var lobīt..?
31.marts 2011, 19:05 | links
 
to jeeska
diezgan vēss -privātajā,
vēl viena lieta kāpec ņemu iekšas laukā- ribas pasūkāt var nav iekšu rūgtuma...
31.marts 2011, 19:07 | links
 
laikam pirms trīs nedēļām,tagad vēl viens simts sālās,vasarā būs ko pie alus grauzt:))
31.marts 2011, 19:09 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager