Zacep:)) ja godīgi, sākums ir galvā. Vajag pamatproduktu, tad sākam štukot, kas ar ko pas kopā. Šefpavāram ir jābūt ar teicamu garšas izjūtu un labu atmiņu, lai ēdieni neatkārtotos.
Vinnij.Viss ok,sievai tiks uzdāvināts blenderis.Kafijas dzirnaviņas un elektriskā gaļas mašīna tika izbrāķētas.Eš neko nesaprotot no virtuves mākslas.;)))
Elektriskā gaļas mašīna toč ir sūc, ja nu kādas dikti dārgās. Neesmu neko redzējis labāku par veco labo manuālo (protams, ne pēdējo 10...15 gadu ražojumu) ;)
Mans subjektīvais viedoklis - citronpipari man gan nepatīk, šķiet baigi koncentrēti un mākslīgi stipri. Labāk citrona vai laima sulu un miziņu lietot, mellos peperus un tuč tuč sāli. :)
vinnij, ar tevi kā pavāru , droši vien viss OK, bet ja dod recepti -5gr diļlu un 15 gr sīļu pasniedz kaut kā vienkāršotāk , nu naf visiem šie motiļu svari mājās:)
Usi:)) vieglākais variants ir maizītas. Grauzdētu graudu maizi pārklāj ar vārītas olas un majonēzes pastiņu, virsū liek salātu lapu, plāni sagrieztu gurķi, citronu un zivi. Ja šāds kokteilis negaršo, tad ir grūtības.
Kiļkan,piekrītu,elektriskās gaļmašīnas ir sūc,bet tikai lētais gals,ar plastmasas zobratiem,profesionālās ir OK.Manuālās arī tā nekas,bet ir viens bet,ja malsi kautko diktam skābu,nazītis būs pipec,bez kārtīgas trīšanas gaļu nepamalsi.